Home » El. VM 2023. Polsk kvinnetrener: Vi kan kjempe om de høyeste målene

El. VM 2023. Polsk kvinnetrener: Vi kan kjempe om de høyeste målene

by Catherine Monroe

21. september vant Polen Armenia 1-0 i Jerevan, men torsdag i Gdynia beseiret de det svakeste laget i gruppe F 12-0.

– Vi er veldig glade for at effektiviteten viste seg, for det var et lite underskudd fra vår side. Før denne kampen jobbet vi hardt på treningsleiren i Spania, hvor vi hovedsakelig fokuserte på å håndtere situasjonen og selvfølgelig utnytte den. I dag har vi brukt disse mulighetene mye mer enn før, understreket Patalon.

SE OGSÅ: Real er Champions League-favoritter! Kjemien er rett mellom Benzema og Vinicius

Ekstremt effektiv var Nikola Karczewska, som scoret halvparten av målene.

– Jeg er veldig fornøyd med laget, hvordan vi spilte, hvordan vi oppnådde målene våre, hvordan vi likte kampen, hvordan vi skapte situasjoner og avsluttet dem. Det er en god følelse for meg fordi jeg scoret det første målet for landslaget og seks på rad. Jeg er veldig glad fordi det var drømmen min. Og jeg vil takke vennene mine som ga meg disse mulighetene – sa den 22 år gamle spissen til den franske klubben FC Fleury 91.

White-Reds-treneren la merke til at det å score et dusin mål på den internasjonale scenen, uansett mot hvem, er en prestasjon.

– Posisjonelt angrepsspill så veldig bra ut, mye bedre enn før. Vi vil helt sikkert ha mange bedre, men også svakere øyeblikk, men i dag ble alle konsekvensene trukket. Vi var et ekte band, hver jente ville spille det beste. Det som var viktigst i denne kampen – lagånd, beslutningstaking og effektivitet. Vi kan fortsatt nyte kvelden, men i morgen starter vi forberedelsene til neste møte med Norge – la hun til.

Tirsdag møter polakkene lederne av gruppe F i Oslo. I oktober spilte de 0-0 i sin første kamp i Łódź.

– Små suksesser er begynnelsen på store prestasjoner og la oss bygge dette laget på det. Vi er i begynnelsen av små suksesser, vi har tatt et viktig steg i utviklingen, men du må være klar over at et helt annet spill venter oss i hovedstaden i Norge. Vi må være forberedt på en tøff kamp der og en stor kamp, ​​også fysisk, mot en sterk motstander. Det blir mange dueller, ikke bare i fotball. Men etter møtet med Armenia er vi sterkere og vi kan kjempe sammen for de høyeste målene – konkluderte Patalon.

fdz, PAP

Gå til Polsatsport.pl

You may also like

Leave a Comment