Home » EM i friidrett München 2022: resultater, program, starter for polakkene. I EM 18. august skal polske representanter kjempe om medaljer

EM i friidrett München 2022: resultater, program, starter for polakkene. I EM 18. august skal polske representanter kjempe om medaljer

by Catherine Monroe

Resultatene av EM i München 2022. Friidretts-EM arrangeres i Tyskland fra 15. til 21. august som en del av den flerfaglige sportsfestivalen. I viktige konkurranser av «Idrettens dronning» regner vi tradisjonelt med gode resultater fra polakker, vi har flere sjanser til å vinne medalje. Her er den viktigste informasjonen om friidretts-EM: resultater, program (skjema), polske starter, liste over medaljevinnere, medaljeklassifisering.

I juli deltok utøverne våre i verdensmesterskapet i Eugene. Nå i EM i München blir troppen betydelig større, men noen som sist konkurrerte i USA mangler, det være seg spydkasteren Maria Andrejczyk, stavhopperen Paweł Wojciechowski eller den olympiske mesteren i gange, Dawid Tomala.

Friidrett. Møt de polske representantene for E…

Polen forventer gode resultater og flere medaljer i EM i München. For eksempel vil Katarzyna Zdziebło, som vant to medaljer i gå-VM, være under mest press. Da sto Paweł Fajdek og Wojciech Nowicki (1. og 2. plass) på pallen i hammerkastkonkurransen, som vi også regner med. 400m-løpere, for eksempel, må bevise seg selv: Adrianna Sułek, en spiller med syv spillere, har allerede en VM-medalje, og Ewa Swoboda, en sprinter som har mistet sine rivaler fra utenfor kontinentet, er sterk.

You may also like

Leave a Comment