Home » EM i Sanok. To dager fulle av følelser med isspeedway

EM i Sanok. To dager fulle av følelser med isspeedway

by Gunnar Garfors

I to dager vil konkurransen om medaljene til European Individual Ice Speedway Championship finne sted i Sanok. Vi møtes 25. og 26. februar på «Błonie»-banen – starten på det første løpet kl. 14.00 både lørdag og søndag.

Du kan allerede kjøpe billetter til dette arrangementet på nettstedet bilety.speedwayevents.pl og på nettstedet ebilet.pl. FIM Europe, Polish Automobile Federation, Sanok City Hall og Speedwayevents.pl inviterer deg til konkurransen.

Ice Speedway returnerte til Sanok med et smell i fjor. Etter en åtte år lang pause ble løpene gjenopptatt på Błonie-banen, hvor den første av to siste turneringer i de individuelle europeiske mesterskapene ble arrangert, samt Sanok Mayor’s Cup.

Denne sesongen handler om medaljer. Og det er i den klassiske to-dagers utgaven, og den endelige rekkefølgen bestemmes av summen av poeng vunnet i begge turneringene. Østerrikeren Harald Simon, som gikk forbi Luca Bauer (Italia) og Jimmy Olsen (Sverige) i sammenlagtstillingen for ett år siden, forsvarer sin mesterskapstittel. MEP Ryszard Czarnecki var æresbeskytter for arrangementet.

I 2008-sesongen fant kampen om medaljer ved de individuelle europamesterskapene sted i Sanok, senere fant lag-VM og flere vennskapsturneringer i Sanok Cup sted. Takket være dette kan denne subkarpatiske byen trygt kalles skøytebanens vugge i landet vårt.

Vi er veldig glade for at denne sporten har kommet tilbake til Sanok og det kan sies at den har satt seg her igjen. Jeg har erklært min støtte til dette prosjektet fra starten, vi skal forberede anlegget så godt vi kan for organisatoriske krav, det er tross alt et arrangement av høyeste rang. Jeg håper at konkurransen blir minst like interessant som forrige sesong

– sa ordføreren i Sanok, Tomasz Matuszewski.

For fjerde gang på rad går EM i isspeedway i singel i Polen. Landet vårt er tradisjonelt representert av Michał Knapp, som klatrer i det europeiske hierarkiet hvert år. I 2020 ble han trettende, et år senere tolvte og til slutt ellevte sammenlagt.

Vi regner med ytterligere fremgang i Michałs sportslige form, som jeg ønsker ham det beste. Organisatorisk sett er jeg glad for at disse konkurransene vil finne sted i landet vårt igjen. Sanok og isspeedway går sammen, som fjorårets turnering viste. Jeg håper at konkurransen blir enda mer interessant i februar

– sa Maciej Polny fra Speedwayevents.pl.

Konkurranseformelen forblir uendret. Det sørger for 20 løp i hovedfasen, hvoretter de to mest effektive konkurrentene umiddelbart finner en plass i det siste løpet. Kampen om de resterende to vil finne sted i sluttspillet, som vil konkurreres av førere rangert 3-6 etter hovedetappen. Summen av poengene vunnet i to turneringer avgjør den endelige klassifiseringen og dermed årets medaljevinnere.

Konkurransen vil garantert være veldig balansert. Det vil bli spredt over to dager med racing, og vi vil helt sikkert ha mange overraskende avgjørelser foran oss. Jeg er ikke bekymret for det sportslige nivået. Vi har alltid sett flotte konkurranser i Sanok, og dette året vil absolutt ikke bli annerledes

– innrømmet Piotr Szymański, styreleder for FIM Europe Track Racing Commission.

Billettsalget til arrangementet i Sanok har akkurat startet. Billettpakker er utarbeidet i to dager med hurtigbanen på «Błonie»-ruten, du kan også kjøpe billetter separat for hver dag. Billetter kan kjøpes på nettstedet bilety.speedwayevents.pl og på nettstedet ebilet.pl.

pris liste
To dagers pakker

VIP (inkludert i prisen: parkeringsplass, catering av høy kvalitet, et gavesett, et sete med den beste utsikten på tribunen, konkurranseprogram)

599 PLN – normalt
349 PLN – redusert – personer opptil 18 år
tribune
99 PLN – vanlig
79 PLN – redusert (barn og ungdom fra 7 til 18 år; pensjonister)
stadion krone:
79 PLN – vanlig
59 PLN – redusert (barn og ungdom fra 7 til 18 år; pensjonister)
Dagsbilletter (lørdag eller søndag)
VIP (inkludert i prisen: parkeringsplass, catering av høy kvalitet, et gavesett, et sete med den beste utsikten på tribunen, konkurranseprogram)
349 PLN – vanlig
199 PLN – redusert – personer opptil 18 år
Tribune:
59 PLN – vanlig
49 PLN – redusert (barn og ungdom fra 7 til 18 år; pensjonister)
stadion krone:
49 PLN – vanlig
39 PLN – redusert (barn og ungdom fra 7 til 18 år; pensjonister)
***
Billetter selges også på utvalgte murstein- og mørtelsteder over hele landet. Du finner listen deres HER. Billetter og programhefter er også tilgjengelig fra stasjonære stands rundt på anlegget fra klokken 11.00 på konkurransedagen. Billettene er gyldige både på papir og elektronisk (på mobil).
***
Billetter for funksjonshemmede: Arrangørene har utarbeidet en pool med gratisbilletter for fans med funksjonshemming. Hvis du er interessert, vennligst søk innen 19. februar til følgende e-postadresse: [email protected], med «Ice Speedway Ticket» i emnefeltet. En forutsetning for å få gratis adgangsbillett er å sende kopi av bevis på betydelig funksjonshemming. Gratis inngang gis til både den funksjonshemmede og deres juridiske verge. Antall plasser er begrenset!

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment