Home » En 25 år gammel norsk statsborger ble pågrepet i Danmark. Han er mistenkt for å ha myrdet en kvinne og kidnappet et barn i Auschwitz – Suski.dlawas.info – Portal informowo

En 25 år gammel norsk statsborger ble pågrepet i Danmark. Han er mistenkt for å ha myrdet en kvinne og kidnappet et barn i Auschwitz – Suski.dlawas.info – Portal informowo

by Connie Nielsen

Vi vil informere deg om at vi på grunn av ikrafttredelsen av personvernforordningen har laget en tilsvarende personvernpolicy. Til tross for ikrafttredelsen av GDPR-forordningen, er dataene dine like sikre som de var før 25. mai. I vårt tilfelle vil kun formelle problemer endres, og hvis du ønsker å fortsette å bruke nettstedet som før, bør du godta vilkårene i vår personvernerklæring.

I et nøtteskall
Under besøket ditt, takket være informasjonskapsler, opprettes en profil som lar oss lede deg til det mest valgte innholdet. Denne løsningen lar oss også vise annonser som passer best for dine preferanser, og det er langt færre av dem. Kanskje du foretrekker en portal uten reklame, men deres tilstedeværelse lar oss operere i mediebransjen og leserne våre mottar den mest pålitelige og sanne informasjonen gratis, siden vårt redaksjonsteam er uavhengig og vår oppgave er å informere publikum om at vi bryr oss om opptatt av beboernes felles beste.

«Alltid pålitelig, alltid uavhengig, alltid ved beboernes side»

Ved å samle inn statistiske data, som også er helt anonyme og det er ingen måte for oss å tilordne denne statistikken til spesifikke personer, er vi i stand til å trekke samlede konklusjoner om populariteten til artiklene våre. På denne måten analyserer og utvikler vi arbeidet vårt og leserne våre får mer og mer interessant innhold. Vennligst les personvernreglene som brukes på nettstedet vårt og godta vilkårene.

You may also like

Leave a Comment