Home » En ansatt ved NAV-enheten i Bergen ble angrepet og dødelig knivstukket

En ansatt ved NAV-enheten i Bergen ble angrepet og dødelig knivstukket

by Thure Lindhardt

To arbeidere ved NAVs Årstad-kontor i Bergen ble angrepet og drept mandag morgen. Du ble fraktet til sykehus på grunn av skader. En kvinne døde på sykehus av skadene.

Cape melder at den døde kvinnen var i sekstiårene. Den overlevende kvinnen skal ha fått lettere skader da hun var i 40-årene. Angriperen begynte å stikke henne med en kniv under møtet.

Mandag morgen ved 22-tiden rykket en stor politienhet til NAV-enheten i Årstad (Bergen). Kort tid etter hendelsen ble en mistenkt pågrepet. Han er mellom 30 og 40 år og kommer fra et fremmed land. Han kom til Norge i 2011 og ble statsborger i 2019.

Den mistenkte er siktet for drap og grov kroppsskade.

Sosial- og arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen understreket behovet for å ivareta sikkerheten til NAV-ansatte og ba om nødvendige tiltak.

– Politiet vil etterforske, men det er nødvendig at NAV vurderer denne saken og ser hva som kan forbedres. Vi forstår at ansatte i offentlig sektor, inkludert NAV, er utsatt for trusler. Vi vet at noen ansatte mottar voldelige trusler og kan oppleve vold, sier statsråden.

Dette er ikke lenger det første tragiske angrepet på NAV. I 2013 drepte en angriper en NAV-ansatt i Oslo.

Alle de fem NAV-enhetene ble stengt i Bergen tirsdag. NAV-enheten i Årstad vil være stengt i en hel uke og politifolk vil jobbe i lokalene. Åpningen av ytterligere kapitler vil bli bestemt senere.

Utarbeidet i henhold til Norge i dag og nrk.no.

Vil du ha det? Ta deg tid til å støtte Inga Kazakevičiūtė på Patreon!

En ansatt ved NAV-enheten i Bergen ble angrepet og dødelig knivstukket

sfgdfg

You may also like

Leave a Comment