Home » En dansk domstol forlenget fengselet til Auschwitz-morderen. «Jeg vil gi meg selv mer tid» – Wprost

En dansk domstol forlenget fengselet til Auschwitz-morderen. «Jeg vil gi meg selv mer tid» – Wprost

by Connie Nielsen

Fredag ​​kveld ble 26 år gamle Pamela Sz. Frau brutalt myrdet i Oświęcim Hun hadde et sår på kroppen fra et skarpt instrument. Kort tid etter funnet av liket begynte politiet å lete etter 26-åringens partner og parets datter, 5 år gamle Mia, som var blitt kidnappet. Barnevarslingsprosedyren ble utløstTakket være dette klarte vi å finne en jente i Danmark. Også hennes far, 25 år gamle Ingebrigt G., ble pågrepet, og den europeiske arrestordreprosedyren er allerede igangsatt mot nordmannen.

Auschwitz-morderens varetekt forlenget. «Utleveringsbeslutningen vil bli tatt en annen dag»

– Så langt har retten forlenget mannens varetektsfengsling. Retten vil ta stilling til utlevering av den mistenkte til Polen en annen dag. For øyeblikket vet vi ikke nøyaktig når, sier en representant for Københavns politi til danske medier.

Den danske domstolen ønsker å gi seg mer tid til å sette seg inn i den polske utleveringsbegjæringen. Som polske medier uoffisielt har slått fast, ønsker danskene å vite om søknaden om en europeisk arrestordre vil bli fremmet ble ikke undertegnet av dommeren oppnevnt med deltagelse av det nye nasjonale rettsrådet. Men som TVN24 fant ut, oppstår ikke et slikt problem i dette tilfellet.

Ingebrigts advokat, G. Poul Helmuth Petersen, sa til den danske portalen Bergen Tidende at han hadde «rådet sin klient til ikke å erkjenne straffskyld på dette tidspunktet». – Sesjoner for retten i Danmark gjelder ikke selve saken, men spørsmålet om utlevering til Polen. Hvis det skjer, vil vi løse spørsmålet om min klients skyld under rettssaken i Polen – sa Petersen.

Foreldrene til 5 år gamle Mia var ikke sammen. Det var ingen spor etter en tragedie

Polske og skandinaviske medier publiserer mer informasjon om denne sjokkerende saken. Den norske avisen «VG» melder at Mias mor kom til Norge i 2014 og dro til Polen i mai 2020. I tillegg viste det seg at Mias foreldre ikke hadde vært sammen på tre år, og Ingebrigt G. meldte to ganger om forsvinningen til datteren, som allerede var i Polen sammen med moren. Politiet så den gang ingen grunn til å starte ransaking.

Egentlig skulle den 25 år gamle nordmannen komme til Polen i oktober i år. Ifølge RMF FM var alle tre på lekeplassen den dagen Ingebrigt drepte G. Mias mor. Dagen før, torsdag, skulle Ingebrigt G. handle med datteren. De pårørende til 25-åringen sa handlingen var et «sjokk» for dem. Det er også kjent at 5 år gamle Mia skal reise tilbake til Polen på mandag. Bestefar hentet jenta som for tiden blir passet på av den danske spesialtjenesten.


Les også:
En syklist angrep en synshemmet tenåring. Nå hevder hun at det var hun som prøvde å drepe henne
Les også:
Bråk på et møte med en PiS-parlamentsmedlem. «K*** fra Mariupol, dra til Ukraina»

You may also like

Leave a Comment