Home » En fin gest foran TV-kameraet. Stoch snudde seg mot Kubacki

En fin gest foran TV-kameraet. Stoch snudde seg mot Kubacki

by Gunnar Garfors


WP SportoweFakty / På det store bildet: Kamil Stoch (EXPA/JFK), på det lille: Kamil Stoch (Twitter)

Mateusz Byczkowski


Polakkene gjorde en kjempejobb i lagkonkurransen i Lahti og tok tredjeplassen. Kamil Stoch dedikerte forestillingen til Marta og Dawid Kubacki. «Vi viser hjerte,» sa han til Eurosport.

I begynnelsen av uken ga Dawid Kubacki dramatisk informasjon. Toeren i World Cup Total Score forlot en av konkurransene i Vikersund på grunn av helseproblemer som rammet kona Marta, som lå på sykehus. Tilstanden hennes var alvorlig.

De siste nyhetene er imidlertid litt mer optimistiske (les mer). HER). Thomas Thurnbichlers spillere måtte klare seg uten ham i lagkonkurransen lørdag. Til tross for at de savnet en nøkkelforbindelse, tok de tredjeplassen.

Kamil Stoch henvendte seg til Dawid Kubacki etter konkurransen. – Vi dedikerer pallen til Dawid og Martusia. Vi viser hjerter, sa den tre ganger olympiske mesteren og foldet hendene i hjerteform foran kameraet.

SE VIDEO: #dziejesiewsportie: Den 42 år gamle stjernen vurderer en retur. Slik forbereder han seg

Den erfarne hopperen evaluerte også prestasjonen til Biało-Czerwoni, hvis komposisjon ble fullført på lørdag av Piotr Żyła, Aleksander Zniszczoł og Paweł Wąsek. Fans kan glede seg da Stoch annonserte en singelkamp på søndag.

– Jeg er veldig glad. Våre hopp var gode og en plass på pallen er alltid en belønning. Første hopp – kjeks. I det andre tilfellet koster mindre feil meg noe. «Jeg forventet definitivt mer,» sa han.

Jeg kan definitivt regne med en kamp om topplasseringene på søndag, avsluttet han.

Den individuelle konkurransen i verdenscupen i Lahti starter klokken 15:15. Tekstrapportering på WP SportoweFakty-portalen.

Se også:
Kjolen har endret seg. Ifølge Stoch må FIS reagere
Sjekk ut hoppbakken i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment