Home » En følgesvenn for å samskape virkeligheten.

En følgesvenn for å samskape virkeligheten.

by Connie Nielsen
  • Jeg er:
    Mann
  • Jeg ser etter:
    Kvinner
  • Plassering:
    fjell

Hei fremtidig følgesvenn! Jeg leter etter en følgesvenn, partner, vi kan hjelpe hverandre!!!. Jeg ser etter en kvinne med engelsk språk eller et ønske om å lære norsk som er villig til å jobbe i Norge. Jeg foreslår å hjelpe til i begynnelsen, så betale husleien sammen osv. med mindre naturen skaper noe mellom oss og vi blir sammen for alltid. 🙂 Jeg vil bytte bosted på grunn av ny jobb, stedet er > nær Bergen, Hordaland. Vi kan bli kjent med hverandre først i Polen eller på nett og ordne opp i detaljene. Jeg tar dette tilbudet seriøst, selv om jeg ikke mener det så seriøst hver dag :), så jeg ber om seriøse og gjennomtenkte svar, av respekt for begge sider, vennligst ikke skriv tekster som «hei, hei, hva skjer» , etc» Jeg svarer ingen profiler uten bilder. Du er fast bestemt på å skrive det. Kanskje du har andre forslag og ønsker, jeg er tilgivende og tolerant slik at du alltid kommer overens. 🙂 Jeg er en fin 42 år gammel, grønnøyd, mørk blond og slank figur. 175/75. med et rent ark og en organisert fortid. Interesse for personlig utvikling, bøker av denne typen, historie, astronomi. Følelsesmessig moden, å vite hva han vil ha av livet. Jeg liker små og store turer,
Jeg drømmer om å reise verden rundt i campingvogn, selvfølgelig med min livspartner. Jeg liker fjellklatring, forbindelse med naturen (overlevelse). Ser du etter en interessant kvinne for å bygge et partnerskap basert på respekt, felles vitser, smil, tillit, ærlighet, gjensidig støtte uten sjalusi, løgner Noen få ord om personen jeg leter etter: Kvinnen jeg ser etter , er en følelsesmessig stabil kvinne. Jordnær, vite hva hun vil ha av livet, med humor, med avstand til seg selv, villig til å bygge et gjensidig forhold basert på respekt, ærlighet og tillit. Hilsen, hm, det har vi ingen innflytelse på, kommer som en overraskelse, hadde vært fint om det var for to samtidig 🙂
Kvinnen jeg ser etter skal være av lik bygning og høyde som meg (fjellturer, ) Partneren jeg møter er villig til å bo sammen i Norge.

Lignende annonser fra kategorien

You may also like

Leave a Comment