Home » En genser fra Norge, forelsket i trøya til en polsk klubb. «Jeg så dem i butikken»

En genser fra Norge, forelsket i trøya til en polsk klubb. «Jeg så dem i butikken»

by Erlend Loe

Sommer Grand Prix fant sted i Szczyrk forrige helg. Konkurransen på lørdag ble vunnet av Władimir Zografski, nummer to ble Aleksander Zniszczoł og tredje ble Piotr Żyła. Søndag vant «Wewiór» i den individuelle seriekonkurransen.

Fortsettelse av materialet under videoen

Den norske hopperen fanget oppmerksomheten til Korona Kielce. En fin gest fra klubben

Skijumping.pl-journalisten snakket på Twitter om «den mest uventede scenen i Skihopping Grand Prix i Szczyrk». Dominik Formulaa var overrasket over å se den norske representanten varme opp i Korona Kielce-trøya.

Gutten ville hoppe i t-skjorten vår, men de ville ikke la ham…» reagerte Korona Kielce og pekte på at nordmannen ble diskvalifisert i søndagens konkurranse for å ha på seg ulovlig jumpsuit.

«For en vakker t-skjorte, gi oss beskjed om du har lyst til å komme til Kielce en dag og se kampen vår på stadion. Vi vil sørge for at du forlater oss med en ny bortet-skjorte, sa klubben til Jumper.

Skijumping.pl-journalisten lurte på hvordan Sindre Ulven Joergensen kom til å bli eier av Korona Kielces bortetrøye fra forrige sesong. Utøveren forklarte hvor han kjøpte T-skjorten. «Jeg så t-skjorten i den lokale 4F-butikken i Szczyrk på fredag [Korona] hun spilte med [ŁKS-em] Łódź, jeg tenkte det ville være fint å ta den på seg før kvalifiseringen,” forklarte hopperen.

21-åringen svarte også på klubbens innlegg. Nordmannen uttrykte ønske om å besøke Kielce. «Vel, gullgutten, og han aksepterte invitasjonen til Kielce for spillet, hvordan kan vi registrere oss for denne #hoppingfamilien?» – skrev administratorene for Koronas Twitter-profil.

Takk for at du leste artikkelen vår til slutten.

Hold deg oppdatert! Følg oss på Google Nyheter.

Kilde:Onet Sports anmeldelse

Forfatter:MÅL

Opprettelsesdato: 9. august 2023, 22:10

You may also like

Leave a Comment