Home » En hån mot fansen. du er for seg selv. Polen kompromitterte seg selv i Oslo

En hån mot fansen. du er for seg selv. Polen kompromitterte seg selv i Oslo

Vi visste at vi ikke kom til å kjempe om mer enn sjetteplassen i mixkonkurransen i Oslo. Men det vi så i fredagens konkurranse kan gjøre deg målløs. Det polske laget tok den nest siste syvende plassen, og tapte 359,2 poeng til de første slovenerne, som er totalt … 200 meter! 157 bommet på pallen.

se videoen
«Vi har nå en sesong som 2014/2015»

Kinga Rajda fikk totalt 106,3 poeng i begge hoppene og Nicole Konderla … 50,1 poeng. Totalt samlet de polske kvinnene 156,4 poeng, det vil si … I uoffisielle resultater ville det blitt 26. plass av 32 startende. Men det gjorde ikke mennene heller. Piotr Żyła hoppet 122 og 116 meter – det brakte ham 20. plass i det individuelle. Kamil Stoch hoppet på 123 og 117,5 meter (individuell plass 11).

Det er vanskelig å si at hopperne våre var slitne eller redde til lørdagens stevne, for de trente ikke fredag. De burde gi mixkonkurransen litt mer trening, men det ser ut til at de tok konkurransen for avslappet. Tross alt gikk Polen kun forbi Canada, svekket av fraværet av Alexandria Loutitt, som hopper i junior-VM i Zakopane, og lå bak Finland, som kun hadde syv hopp – Jenny Rautionaho ble diskvalifisert i første runde i kvinnekonkurransen.

Den katastrofale prestasjonen til det polske landslaget i Oslo. Nest siste plass

Håner fansen i Oslo

Så det er fornuftig å sette laget vårt i denne konkurransen. For i tilfellet med Piotr yy, var det åpenbart at tankene hans er helt av bakken. Det var ikke spor av profesjonalitet hos ham, som et hopp i andre omgang viste. Żyła fløy bare 116 meter og floppet demonstrativt på to bein. Faktisk – for å si det rett ut – mislyktes han i denne konkurransen. Og han innrømmet selv at han ikke hadde tilnærmet seg konkurransen på en fokusert måte i et intervju for Eurosport.

– Hoppene mine så ikke ut som jeg skulle ønske, men hva skal jeg gjøre. De ville at disse hoppene skulle være «bedre», men jeg slet. I morgen tar jeg litt mer, i dag kom jeg denne veien og jeg visste ikke hva jeg kunne forvente her. Og ingenting kult ventet på meg. Også i morgen vil jeg være bedre forberedt på det som vil skje i bakken – sa Piotr Żyła rett ut.

Halvor Egner GranerudGraneruds vakre ord om Polen: Håpets lys

Interessant nok hadde Żyła fra og med torsdag ingen anelse om at Raw Air-serien til og med hadde en plass for konkurranse med blandede lag. – Du overrasket meg, jeg visste ikke i det hele tatt at det er en blanding her og på fredag ​​– sa Skijumping.pl da Dominik Formela fortalte ham om konkurransen.

Kamil Stoch, som heller ikke hadde noen god dag (kun 11. individuelt), gikk til konkurransen på den mest profesjonelle måten. – Konkurranse er konkurranse. Jeg opptrer foran publikum og på TV. Derfor vil du hoppe så godt du kan – sa hopperen i et intervju for Eurosport tydelig misfornøyd med resultatet av blandingen.

Kanskje du må suspendere de som vil hoppe?

Michal Doleżal og Łukasz Kruczek bør vurdere å sende spillere inn i mixkonkurransen i det hele tatt i fremtiden. Eller kanskje du må stille opp hopperne som vil hoppe og konkurrere i en spesifikk konkurranse?

Derfor valgte Doleżal Free.  Det handlet ikke bare om Hulas svake hoppDerfor valgte Doleżal Free. Det handlet ikke bare om Hulas svake hopp

Fredagens mix-konkurranse ble sendt av den nasjonale kringkasteren TVN. Du kan satse på at det ble sett av de mest lojale hopp-fansen, og de kan bare føle seg lurt etter slike hopp eller ordene til Żła.