Home » En heltidsspiller av skogen i severdighetene til Korona Kielce? – CKsport.pl

En heltidsspiller av skogen i severdighetene til Korona Kielce? – CKsport.pl

by Gunnar Garfors

Sommerens overgangsvindu i Polen varer til 4. september, og det er derfor vi er på toppen av spekulasjoner og rykter på det lokale markedet om overføringer av spillere til individuelle klubber. Det var også informasjon om aktivitetene til Korona Kielce.

Sportsjournalist Tomasz Włodarczyk annonserte at de gul-røde er interessert i en heltidsspiller fra Niepołomice Forest, Marcel Pięczek. 22-åringen ville bli en konkurrent for Marius Briceag i Kielce.

Han startet sitt fotballeventyr i Łódź, hvor han spilte til 2020. Han tilbrakte mesteparten av tiden sin i Widzew Łódź-lag og flyttet til Niepołomice-skogen våren 2021. Den forrige sesongen var hans beste da han spilte totalt 33 kamper, inkludert 29 ligakamper, og var medvirkende til Puszczas opprykk til toppdivisjonen i konkurransen.

Det er ikke annerledes i PKO Ekstraklasa. Forsvarsspilleren spilte seks opptredener denne sesongen og spilte totalt 204 minutter. Så det er ingen overraskelse at Korona Kielce er interessert i denne spilleren. Det er annerledes at klubben i nærheten av Kraków ikke trenger å la ham kjøre til hovedstaden i Świętokrzyskie voivodskap for den velkjente pærehetten. Det viser seg at kravene til skogen foreløpig er for høye, men detaljer er ikke kjent. portal www.transfermarkt.pl Han verdsetter for øyeblikket venstrebacken til €450 000.

Foto. Mateusz Kaleta

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten på CKsport.pl. Klikk på lenken under og gi redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

You may also like

Leave a Comment