Home » En mye kraftigere iPad Pro (2022) forventes å komme i butikkene til høsten. Hva vil det tilby?

En mye kraftigere iPad Pro (2022) forventes å komme i butikkene til høsten. Hva vil det tilby?

by Peter Østbye

Den nye representanten for Apples sterkeste nettbrettserie, ifølge Mark Gurman, skal etter planen komme i salg til høsten. Hvilke nye produkter tror han han forbereder for produsentenes kunder?

Regelmessig på temaet nettbrett nevner jeg at å kjøpe iPad Pro i 2020 viste seg å være en av de mest overraskende delene av elektronikk for meg, snu måten jeg… bruker en datamaskin og en telefon på hodet spurte. For sannheten er at etter jobb sitter jeg ikke lenger ved datamaskinen, men bruker mest smarttelefonen utenfor huset. På nettbrettet bruker jeg multimedia, redigerer bilder, leser på nettet, bruker direktemeldinger – noe som er kraftig forbedret av Smart Folio-tastaturet. Derfor, mye mer enn informasjon om nye smarttelefoner, er jeg interessert i rykter om hva som vil endre seg i iPad Pro. For når noen kjøpte 11-tommersmodellen som debuterte i 2018, hadde de ikke så mange grunner til å erstatte den for de neste iterasjonene (med mindre de desperat trengte LiDAR, Thunderbolt eller mer kraft som M1-brikken tilbyr).

I år ble det ingen ny iPad Pro på våren – noe som gir håp om en stor høstpremiere. Mark Gurman i sitt nyhetsbrev Det lover kaffegrut igjen, som selskapet vil foreslå oss til høsten. Og det sies å tilby en kraftigere prosessor – M2 vi har lett etter og hørt rykter om i mange måneder. Siden iPad Air (5. generasjon) og iPad Pro for tiden er like, virker det nærliggende å foreslå noe helt nytt for kundene for å skille disse to linjene. Derfor forventer alle at neste generasjons nettbrett skal være mye kraftigere… Spørsmålet er bare om det virkelig trenger ekstra ressurser?

Den andre endringen er å støtte MagSafe-lading. Jeg må innrømme at jeg ikke kjøper det i det hele tatt – og jeg skjønner ikke…hvorfor. Dette er imidlertid nyheter som har eksistert lenge – så det kan ikke utelukkes at det faktisk er noe der. Men når jeg ser på hvor bra batteriet er, for å være ærlig… Jeg tar gjerne imot omvendt lading for å lade smarttelefonen eller hodetelefonene mine med åpne armer.

Dessverre er Gurmans spådommer om den nye skjermen stille på de mindre variantene av iPad Pro. Når det gjelder fjorårets modeller, var det bare de større mini-LED-skjermene som hadde – og jeg tror dette er en mye viktigere endring for brukerne deres enn å bytte ut prosessoren med en raskere. For mens førstnevnte kan sees av nesten alle med det blotte øye, vil sistnevnte… vise seg å være fullstendig irrelevant for brorparten av brukerne. Fordi ytelsen som tilbys av 2018-varianten var helt tilfredsstillende for dem.

Vi venter på premieren på apparatet – muligens til høsten. Jeg innrømmer at jeg er så fornøyd med den nåværende modellen (dvs. iPad Pro 2021) at de nåværende ryktene ikke helt vekker appetitten. Jeg følte ikke endringene fra A12Z Bionic (2020) til M1 (2021), så jeg tror inntil Apple forbereder noe ekstra for oss, bare en ny skjerm kan overbevise meg om å bytte til nye enheter.

You may also like

Leave a Comment