Home » En ny havnearbeider blant havnearbeiderne. Pogoń Szczecin Transfer. Hun rekrutterte en hjelper fra Norge. Han skal spille klokken åtte

En ny havnearbeider blant havnearbeiderne. Pogoń Szczecin Transfer. Hun rekrutterte en hjelper fra Norge. Han skal spille klokken åtte

by Peter Østbye

Han spilte fire ganger for landet sitt. Han har vunnet cupene i Tyrkia, Sverige og Norge. Pogońs nye spiller er 31 år gamle Fredrik Ulvestad.

– Pogoń slutter seg til en erfaren spiller som har spilt over 300 kamper på høyeste nivå, inkludert: i Norge, Sverige og Tyrkia, samt i europeiske konkurranser – sier direktøren for Pogoń Szczecins sportsavdeling, Dariusz Adamczuk. – Hvis du ser på karrieren hans, kan du se at han er en samler av nasjonale trofeer. Jeg har ingenting imot at han fortsetter denne tradisjonen med oss. Jeg tror at Fredrik vil gi oss mye glede med spillet sitt fordi han utvilsomt har de rette egenskapene og ferdighetene, spesielt når det kommer til balansen mellom angrep og forsvar. Jeg er glad for at vi kan ønske ham velkommen til Szczecin i dag fordi det er en viktig overgang for klubben vår – Adamczuks ord er sitert på klubbens offisielle nettside.

Ulvestad spiller på midtbanen og har, som de «offisielle» bemerker, spilt mange kamper på høyeste nivå. Han spilte for Aalesunds, Djurgården og Sivasspor i Europa League, Champions League og Conference League. Forrige sesong stilte han i sistnevnte konkurranse med Sivasspor og nådde 16-delsfinalen med dem. Totalt har spilleren spilt 23 europeiske klubbkamper i regi av UEFA, hvor han scoret 6 mål.

Spilleren kom til Szczecin på fri overgang etter at kontrakten hans med Sivasspor i Tyrkia gikk ut. Ifølge transfermarkt.de er verdien for øyeblikket 1,2 millioner euro.

Det skjer i Polen og rundt om i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment