Home » En overraskelse i ATP-finalen! Vi møtte den siste tennissemifinalisten

En overraskelse i ATP-finalen! Vi møtte den siste tennissemifinalisten

by Thure Lindhardt

Det ble duell om andreplassen i den grønne gruppen og opprykk til semifinale. Så langt har begge tennisspillerne hatt seier og tap mot verdens fremste leder – serberen Novak Djokovic – på sin konto.

Se videoen
Swiatek mislyktes i Tournament of Champions? «Denne historien vil aldri skje igjen»

FN er involvert i Shuai Peng-saken. «Vi ber om bevis»

Ruud brøt en dårlig rekke

Historien til spillene til disse tennisspillerne så langt kunne bare antyde en favoritt – Andrei Rublev. Russeren vant alle fem kampene og tapte ikke engang et sett på de tre siste.

Den første kampen i duellen fredag ​​indikerte at Rublev ville beholde den store rekken. Han vant trolig 6-2. Russeren hadde til og med 92 prosent. Poeng oppnådd etter første løp (konkurrent kun 55%). I tillegg gjorde han kun fire enkle feil (norske ni) og hadde flere vinnere (8-7).

Du kan også finne mer sportsinnhold Gazeta.pl.

Rublov brøt Ruud tidlig i andre sett, ledet 2-1, 40:15 og det så ut til at han hadde åpen vei til semifinalen i ATP-finalen. Nordmannen begynte imidlertid å spille betydelig bedre, tok fire poeng på rad og kom seg raskt. Ikke nok med det, i den tolvte kampen knakk han russeren igjen og vant settet.

I det avgjørende settet bommet Rublev igjen på gjennombruddsfordelen (på 3:2). Han mistet ledelsen umiddelbart, og så vant begge tennisspillerne sin serve, og det var uavgjort. Det var veldig balansert. Ruud tapte 2-1, men tok tre poeng på rad. Så hadde han uflaks med sin 5:3-ledelse, for etter den russiske forehanden berørte ballen båndet og landet på siden hans. På et øyeblikk hadde imidlertid Ruud en strålende lang handelsmash og hadde to matchpoeng. Rublev forsvarte den første med et ess. Men også Ruud avsluttet kampen.

Begge tennisspillerne serverte fjorten ess og vant 14 av de 18 nettaksjonene. Ruud hadde flere vinnere (39-33) og gjorde færre tilfeldige feil (22-31).

WTA ber Kina om å svare på Shuai Peng.  Turneringer i Kina står på spillWTA ber Kina om å svare på Shuai Peng. Turneringer i Kina står på spill

I semifinalen i ATP-finalen møter Ruud en annen russisk verdens nummer to, Daniil Medvedev. I den andre semifinalen møter Novak Djoković tyskeren Alexander Zverev (3. ATP). Først vil imidlertid serberen avslutte gruppespillet. Hans 21. rival på fredag ​​blir Cameron Norrie (12. ATP).

You may also like

Leave a Comment