Home » En overraskende tilståelse fra polakkenes store rival. «I det meste av min karriere» – o2

En overraskende tilståelse fra polakkenes store rival. «I det meste av min karriere» – o2

by Erlend Loe

Forrige sesong var Halvor Egner Granerud en fremragende hopper. Den 27 år gamle atleten vant Crystal Globe og triumferte i den 71. Four Hills-turneringen og Raw Air-turneringen. Han hadde også med seg to sølvmedaljer fra Planica i lagkonkurransene i nordisk verdensmesterskap på ski.

Resten av artikkelen er under videoen

Se også: #dziejesiewsporcie: En ung polsk målvakt, en helt. Så vakkert det var!

I fjor hadde Granerud flere spennende rivaliseringer – blant annet med Dawid Kubacki. Polakkenes store rival delte nylig en kronikk der han overrasket alle med sin tilståelse.

Da jeg fikk mine første klær til min Continental Cup-debut i 2014, var det ikke sponsorene som betalte for dem. Anders Jacobsen, Tom Hilde og Anders Bardal hjalp meg. I det meste av min idrettskarriere var jeg en økonomisk belastning, og dette er tilfellet i de fleste tilfeller – skrev han (sitat fra skijumping.pl).

Granerud etterlyser at unge talenter skal løftes frem slik at de kan følge i hans fotspor i fremtiden.

Vår viktigste oppgave som profesjonelle idrettsutøvere er ikke å glemme hvor vi kommer fra og ikke å dekke sporene til de som følger oss. «Vi bør være klar over vårt ansvar og gjøre alt som står i vår makt for å opprettholde vårt engasjement,» konkluderte han.

Den nye verdenscupsesongen starter om en måned Skihopping. Innvielsen finner sted i Finland, i Ruka. Vi kan anta at Halvor Egner Granerud igjen blir en av hoppverdenens ledende skikkelser.

You may also like

Leave a Comment