Home » En representant for Argentina sluttet seg til Ślepsk. Suwałki-klubben er for tiden under omfattende rekonstruksjon

En representant for Argentina sluttet seg til Ślepsk. Suwałki-klubben er for tiden under omfattende rekonstruksjon

by Erlend Loe

Joaquin Gallego ble en ny spiller for Ślepska Malow Suwałki. 27-åringen spiller på midtplassering og er portugisisk toer.

Foto: Slepsk Malov Suwalki

Ślepsk Malow Suwałki bygger et lag for 2023/2024-kampene. Podlasie Plus League-spilleren tok akkurat Argentinas representant, Joaquin Gallego. Ovennevnte volleyballspiller ble født 21. november 1996 i General Villegas, Buenos Aires-provinsen, Argentina. En representativ lagkamerat til Matias Sanchez, 27-åringen er 204 cm høy. Gallego, i Argentinas farger, vant min. gullmedaljer ved Pan American Games (2019), sølvmedaljer ved de søramerikanske kadettmesterskapene (2012) og juniormesterskapene (2014), sølvmedaljer ved verdensmesterskapet for juniorer (2015), og sølvmedaljer ved de søramerikanske mesterskapene (2019 og 2019). 2021).

Den nye signeringen fra Ślepska har spilt i følgende klubber så langt: Bolivar Volley, Alianza Jesus Maria Voleibol, Ciudad Voley, UNTREF Voley, Obras San Juan Voley, Rotogal Boiro og Sporting Clube de Portugal, som han vant andremestertittelen med. . Champion of Portugal i sesongen 2022/2023.

– Jeg er glad for at jeg kan flytte til Ślepsk Malow Suwałki og prøve meg i PlusLiga. Dette er en utfordring som jeg møter med stort engasjement og innsatsvilje. Min kjennskap til landet vil sikkert bli lettere av nærværet til Matias Sanchez, som jeg har gleden av å representere Argentina med. Jeg har hørt mye bra om klubben og vet at Suwałki bidrar til sportslig utvikling. I tillegg har jeg hatt muligheten til å besøke Polen tidligere, og jeg likte det veldig godt. Jeg gleder meg til å komme og starte et nytt eventyr i et nytt miljø – sier Joaquin Gallego, en ny spiller fra Ślepska Malow Suwałki.

Husk at før det ble en annen volleyballspiller fra Nordøst-Polen, Konrad Stajer, med på laget i Nordøst-Polen. Men i pausen mellom sesongene forlot mange spillere også Suwałki-laget. Vi vil ikke se spillere som Mariusz Magnuszewski, Miran Kujundzic, Adrian Buchowski, Dominik Depowski, Przemysław Smoliński, Cezary Sapiński og Andreas Takvam i de hvite og blå fargene. Særlig fraværet av en nordmann kan være smertefullt. Takvam spilte i Ślepsko i fire sesonger og var et av de viktigste medlemmene av Suwałki-laget.

You may also like

Leave a Comment