Home » En revolusjon hos CD PROJEKT RED. Medgründeren forlater, selskapet kunngjør en ny strategi

En revolusjon hos CD PROJEKT RED. Medgründeren forlater, selskapet kunngjør en ny strategi

by Peter Østbye

Ennå CD PROSJEKT Utg annonserte kunngjøringer: Hekseren 3: Wild Hunt i versjonen for siste konsollgenerasjon og en stor utvidelse til den Cyberpunk 2077 – «The Spectrum of Freedom» planlagt for 2023. Tirsdag 4. oktober ble imidlertid en ny strategi og en rekke andre nyheter kunngjort.

se videoen
Ikke bare The Witcher 3 og CD Projekt. Polske spill er en sensasjon i verden [TOPtech]

CD PROJEKT RØD med ny strategi

– Det grunnleggende i virksomheten vår og verdiene vi står for forblir uendret. Vi ønsker å skape revolusjonære fulle av uforglemmelige øyeblikk spill Innslagshistorier som vil inspirere spillere – sa Adam Kiciński, styreleder CD PROSJEKT.

Det største prosjektet er Polaris, som vil være åpningen av en ny heksesaga. Det vil bestå av tre spill som CD PROJEKT RED har til hensikt å gi ut i en 6-års syklus, og starter med utgivelsen av Polaris. I tillegg ble et annet prosjekt fra The Witcher-verden annonsert – Canis Majoris, en fullverdig produksjon som utvikles av et eksternt studio.

For mer informasjon fra verden og landet se Hjemmesiden til portalen Gazeta.pl.

CD PROJEKT RED kunngjør et annet spill fra Witcher-universet

For eksempel, i Witcher-universet blir det Spill fra Boston-studioet The Molasses Flood – Syriusz-prosjektet. CD PROJEKT RED understreker at den vil skille seg fra tidligere produksjoner ved at den vil være rettet mot et mye bredere publikum og vil gi rom for både en- og flerspillerspilling.

Den nye studio-CDen PROJEKT RED North America vil i mellomtiden fokusere på Orion Project, det neste spillet i Cyberpunk-serien, som har blitt annonsert i penis vil frigjøre potensialet i dette universet. CD PROJEKT annonserte også starten på forberedelsene til å lage en helt ny original IP-kodenavn Hadar.

– Planene våre er ambisiøse og krever mye arbeid, engasjement og utvikling. For å gjøre dette ønsker vi å sette opp et nytt team i Boston som sammen med det voksende teamet fra Vancouver skal bli CD PROJEKT RED North America. Dette trinnet gir oss full tilgang til talentmassen til f.eks Nord Amerika – bemerket Piotr Nielubowicz, visepresident for styret for CD PROJEKT for finans.

Marcin Iwiński forlater CD PROJEKT RED

Sammen med kunngjøringene ble det også kunngjort at Marcin Iwiński (medgründer) vil forlate stillingen som visepresident for CD PROJEKT for internasjonale anliggender. Han går av med pensjon i slutten av 31. desember desember 2022, men vil forbli en storaksjonær i selskapet og vil fortsette å støtte det aktivt.

«Dette er et stort øyeblikk for meg. Jeg har vært tilknyttet CD PROJEKT RED i nesten tretti år. I løpet av den tiden har jeg vært vitne til hvordan vi vokste fra en håndfull lidenskapelige opprørere til et anerkjent studio som skapte oppslukende rollespill elsket av millioner av mennesker rundt om i verden. Michał Kiciński og jeg startet eventyret vårt med videospill, vi turte aldri å drømme om at vi skulle oppnå så mye», skrev han i sitt avskjedsbrev.

You may also like

Leave a Comment