Home » en sjokkduell i Norge tirsdag, som spilles «på midtbanen» for Red Flames

en sjokkduell i Norge tirsdag, som spilles «på midtbanen» for Red Flames

by Thure Lindhardt

Med utgangspunkt i suksessen mot Kosovo (7-0) 21. oktober, brukte Red Flames splittelsen mellom nordmennene (0-0 i Polen) til å etablere seg i toppen av gruppen etter tre kamper med 7 enheter. Akkurat som Norge, en jævla kunde, 12. nasjon i verden (19. plass for Belgia).

Altså om duellen i Oslo tirsdag er viktig. Polen ligger på tredjeplass (5 poeng), Albania på fjerdeplass (4 poeng), Kosovo på femteplass (1 poeng) og Armenia på sjette- og sisteplass (0 poeng).

– Vi vet hvorfor vi kommer og vi vil gjøre alt vi kan for å få et godt resultat, sa Ives Serneels mandag i Oslo, sitert av det belgiske forbundet. – Det første målet er å ta de tre poengene. Vi får se hvordan spillet går også, men å vinne ville vært fantastisk. Vi må ikke glemme at de er et godt lag med spillere i verdensklasse, spesielt på midtbanen. Det er her dette spillet kan spilles. Men vi har våre sjanser. Vi er alle klare til å spille, og det nye er at vi nærmer oss dette spillet med sikte på å vinne det. «

Norges Fotballforbund regner med at kampen spilles foran over 6000 tilskuere.

«Det blir en vanskelig kamp», sa norsk trener Martin Sjogren på sin forenings hjemmeside. Belgierne delte 1:1 mot Polen og oss 0:0. Vi vant 2-0 i Belgia som forberedelse i april, og vi vet at vi har en god sjanse til å vinne hvis vi gjør vårt beste, men det vil også avhenge av oss. Dette er de to beste lagene å møte hverandre, og selv om det er tidlig på dagen vil det være veldig viktig å vinne. Jeg foretrekker å ta de tre poengene for å gi oss et godt momentum for fremtiden.»

Kun vinneren av gruppen er direkte kvalifisert til finalen. Gruppetoeren må spille sluttspillet i sluttspillet i oktober 2022.

Fra 20. juli til 20. august vil verdensmesterskapet i 2023 samle 32 lag (i stedet for 24) – inkludert 11 og 12 europeiske land – i Australia og New Zealand for første gang.

Hvis Belgia spilte i EM-sluttspillet i 2017 og 2022-utgaven skal spille i England (som trekkes i Manchester på torsdag), har Red Flames aldri spilt i VM-sluttspillet. . Belgia ble slått av Sveits i sluttspillet for verdensmesterskapet i 2019.

You may also like

Leave a Comment