Home » En talsmann for Vesta har avvist rapporter om at rapperen reiser til Moskva for å møte Putin

En talsmann for Vesta har avvist rapporter om at rapperen reiser til Moskva for å møte Putin

by Connie Nielsen

Det ble meldt i media onsdag at den amerikanske rapperen Kanje West planlegger en konsert i Russland og et møte med Russlands president Vladimir Putin. Allerede torsdag viste denne meldingen seg å være falsk.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

Rapperen Kanje West planlegger å besøke Russland for første gang i karrieren, fortalte Amir Sadan, en musikers rådgiver og talsmann, til Medboard i et intervju med magasinet Billboard. Ifølge Sadan planlegger Vesta-teamet for tiden en opptreden i Moskva med showet «Sunday Worship», som er en blanding av konsert og gudstjeneste og vanligvis holdes på søndager. Arrangørene har allerede reservert en hall i idrettsanlegget Luzhniki for dette arrangementet. Vests planlegger også å invitere Russlands president Vladimir Putin til konserten og møte ham personlig etter konserten.

Ifølge ryktene om at rapperen skal til Russland til våren eller sommeren, har Vest-talsmann Pierre Rougier sendt et brev til medias Rolling Stone hvor han diskuterer et «foretrukket oppdrag».

«Denne meldingen er fullstendig fiktiv, den er fiksjon. Det er et russisk forsøk på å spørre hva som er ønsket,» avviser Rujier at rapperen planlegger å gå på konsert i Russland og møte Putin.

You may also like

Leave a Comment