Home » Endringer i ZUS innen 20. oktober 2022, som vil påvirke alle. Hva er verdt å vite?

Endringer i ZUS innen 20. oktober 2022, som vil påvirke alle. Hva er verdt å vite?

by Catherine Monroe

ZUS opprettholder sin profil på Twitter. Får du en av ytelsene – som alderspensjon, uførepensjon osv. – er det verdt å holde seg oppdatert. Hvilke innlegg har ZUS nylig lagt ut på Twitter?

Trygdeetrygden ZUS ble opprettet i 1934. Deres oppgave er blant annet å kreve inn bidrag til trygd, helseforsikring og deretter gi tilsvarende ytelser. Både bidragsbeløpet og ytelsene som i ettertid gis kan endre seg noe fra år til år. På ZUS Twitter-kontoen finner du blant annet informasjon om fordeler du kan ha rett til.

TIL 20.10.2022. hva er nytt

🆕 Retten avgjorde i dag at arbeidstakeren i tvist med ZUS ikke nyter fagforeningsvern gitt av ZUS fagforeningsalternativ. Årsak er betydelige formfeil ved bestilling av ZA. Retten stilte spørsmål ved etableringen av dette forholdet i instituttet.


@drottningmai Det originale sertifikatet må sendes til ZUS, med mindre universitetet eller skolen har signert det elektronisk – med kvalifisert signatur.


@drottningmai Er det et universitets-/skoleavgangsbevis for videreutdanning?


💬 Min forskning viser at kvinner er godt utdannet, har mye kunnskap og potensial. Jeg vil oversette det til en profesjonell promotering – prof. Gertruda #Uścińska, president for #ZUS, på det 5. kvinneforumet #Solidarność «Modige og opprørske kvinner for uavhengighet». https://t.co/FP4ehrxHoz


@ rav3n_pl I den siterte artikkelen er det ikke noe fragment om å «donere overskuddet til premier», som herren skrev om i forrige tweet. I tillegg kan ikke ansattes bonuser finansieres på denne måten. Vi foreslår å sette oss inn i oppgavene med å finansiere virksomheten til Trygdeetaten.


🆕 Sammen med @PLinNorway inviterer vi polakker som bor eller jobber i 🇳🇴 #Norge til et #webinar.

🧑‍💻 Eksperter fra #ZUS svarer på spørsmål om #pensjoner, #pensjoner og #ytelser.

🗓️ 26. oktober kl 5.00.

Bli med på møtet her
https://t.co/lgM3Q7plbu https://t.co/sY0icG587q


@WyrzykowskiP Ukrainske statsborgere som er ansatt og driver virksomhet i Polen, er forsikret på samme vilkår som polakker.


@Zbyszek_Recon Vi betaler den ekstra årlige tjenesten på vilkårene beskrevet her: https://t.co/KWwZaoIseu


@Rafal_Plonsk @PolskiLad_PiS ZUS trakk deler av tilskuddet til trygdekassen. Imidlertid 9 prosent. er beløpet på helseforsikringspremien.


@rav3n_pl Det er ikke sant. Situasjonen som er beskrevet har ikke oppstått. I tillegg skal ZUS skilles ut som en statlig organisatorisk enhet som utfører oppgaver på trygdeområdet fra trygdeinstitusjonen den forvalter.


🆕 Ved utgangen av september var 2,91 millioner #bidragsytere registrert med #helseforsikring i #ZUS.

📈 Det er en økning på 6⃣ tusen sammenlignet med august i år og rundt 1⃣9⃣5⃣ tusen. til februar 2020.

#daneZUS https://t.co/KjY9p4uLMO


📢 #ZUS har trukket fra 4⃣ milliarder PLN i tilskudd fra statsbudsjettet til #FUS.

🗨️ Det er mulig at flere midler i løpet av de kommende månedene kan frigjøres fra statskassen – understreker prof. Gertruda # Uścińska, president for trygdeetrygden.

Mer om FUS⬇️-situasjonen
https://t.co/kkZLRKgt2l


🔔 I dag svarer #ZUS-eksperten på spørsmål om #pensjoner og #husleie samt #forsikringer og #bidrag fra polakker som bor eller jobber i 🇩🇰 #Dania.

🕓 Vi inviterer til #webinar sammen med @PLinDenmark. Starter på 1⃣6⃣.

Bli med på møtet her
https://t.co/voAh3VQU8B https://t.co/HMp945PzeL


@_quoante Du legger ut feil informasjon igjen. Antallet over 500 ytelser utbetalt til flyktninger med ukrainsk statsborgerskap i august utgjorde 397,7 tusen.


📌 Visepresident for #ZUS Włodzimierz Owczarczyk under @SoftwareAG Experience Day-konferansen i #Warszawa:

🗨️ Vi jobber med mobilapplikasjoner der det vil være mulig å sende inn søknader til ZUS. https://t.co/ORTV3YrfNR


🆕 Vi utvikler samarbeid med @UNICEF.

🤝 I dag snakket prof. Gertruda #Uścińska og ledelsen av #ZUS med @UNICEF_Poland-delegasjonen om hjelp til #flyktninger fra 🇺🇦 #Ukraina. https://t.co/VFhNOBKion


🏫🧑‍🎓 Søknader til ungdomsskoler om å delta i #OL «Godt å vite mer om #trygd» mottas frem til 2.-8. april. mottatt i oktober.

🎞️ Vi anbefaler deg å se 2⃣ «Leksjoner med #ZUS» 👇
https://t.co/8JG9H2onlu


📈 I september ble 1,05 millioner forsikret i #ZUS #cudzwiedzcy. Dette er en økning på 1⃣0⃣ tusen sammenlignet med august og 173,5 tusen sammenlignet med januar.

Siden august har de fleste innbyggerne vært:
🔸 Ukraina 🇺🇦 – 4,6 tusen,
🔸 Hviterussland 🇧🇾 – 3,8 tusen,
🔸 India 🇮🇳 – 0,7 tusen https://t.co/77rG3Rl0mR


🗨️ Når vi vurderer situasjonen til #Polka, må vi også se på utfordringer som #langtidspleie i en bredere sammenheng – understreket prof. Gertruda #Uścińska, president for #ZUS, under den første nasjonale konferansen “Polen. Woman power» i #Katowice. https://t.co/9ni3BC5cw7


📌Prof. Gertruda #Uścińska, president for #ZUS, under åpningen av den fjerde #polske helsekongressen:

💬 I likhet med institusjoner i mange land forstår vi at #rehabilitering er bedre enn kompensasjon, og #forebygging og #forebygging er enda bedre. https://t.co/c8tGI8SpiW


DU MÅ SE

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment