Home » ENEBA presenterer: En rik sommerferie med Nintendo | Esports hus

ENEBA presenterer: En rik sommerferie med Nintendo | Esports hus

by Thure Lindhardt

Nintendo Switch er ledende innen innovative løsninger

Microsoft og PlayStation har konkurrert aktivt på konsollmarkedet de siste tjue årene, men Nintendo er bedre kjent som en produsent dedikert til å bringe innovative løsninger og innovasjoner til dataspillmarkedet. Nintendo Switch-konsollen, som kom på markedet i 2017, skapte stor interesse da den overgikk sin forgjenger, Nintendo Wii U, og litt senere i 2019, Nintendo Switch Lite. «Nintendo Switch» kaina Bleker betydelig mot konsollens evner – denne modellen er bærbar og har en batterilevetid på opptil 8 timer. For å gjøre Switch om til en hjemmekonsoll, er alt du trenger å gjøre å koble den til en TV.

Nvidia GM20B Maxwell-grafikkkortet innebygd i denne spillenheten lar spillere nyte jevn AAA-spilling og 720p-oppløsning som er ganske høy for en bærbar konsoll. I tillegg er velutviklet bakoverkompatibilitet tilgjengelig for spillere med et aktivt Nintendo Switch Online-abonnement. Abonnenter har tilgang til NES- og SNES-spillbibliotekene, noe som gir Switch-konsollen en unik sjarm. Nintendo Switch-spill, både klassiske og nye, tilbyr spillere et bredt utvalg av sjangre og temaer. Så la oss ta en titt på hvilke spill som er best for en ferie eller bare for sommeren.

Finn det beste Nintendo Switch-tilbudet ved å søke ENEBA (Klikk her).

Nintendo Switch-spill for sommeren

Nå som vi har diskutert det unike og allsidige til Nintendo Switch-konsollen, er det på tide å diskutere de beste Switch-spillene som utvilsomt vil lyse opp de lange sommerdagene. Nintendo Switch-spill inkluderer både klassiske Nintendo-kreasjoner og nyere spill utviklet av samme selskap eller forskjellige utviklere. Hvis du planlegger å ta med deg Nintendo Switch-konsollen på ferie, anbefaler vi de tre beste spillene for sommeren.

«Animal Crossing: New Horizons»

Hvis du er ute etter et morsomt og avslappende spill å spille, er Animal Crossing: New Horizons, fortryllet av dens beroligende atmosfære og søte karakterer, et flott alternativ for deg. I spillet venter en vennlig vaskebjørn Tom Nook sammen med antropomorfe dyrevenner for å hjelpe deg med å skape drømmeøya. Når du lager en drømmeøy, er det en rekke kreative og avslappende aktiviteter å velge mellom, for eksempel fiske, klesdesign og mer. Du kan også chatte med venner, besøke øyene deres og de igjen kan besøke dine. Spill alene eller bli med venner i samarbeidsmodus som støtter opptil 8 personer, men ikke glem den trofaste Tom Nook eller den vennlige Isabelle også.

Animal Crossing: Et forslag fra New Horizons

«Xenoblade Chronicles: Definitive Edition»

Dette spillet er en omarbeidelse av den originale Xenoblade Chronicles fra 2010 for Nintendo Wii-modellen, fullt tilpasset Nintendo Switch-konsollen, som betyr oppdatert videografikk og kontrollsystem. Den flere hundre år gamle kampen mellom de to stammene – Bioni og Mechoni – truer alt rundt deg, så du må kjempe og forhindre katastrofe. I dette spillet spiller du som Shulk, som er utstyrt med evnen til å se inn i fremtiden. Denne evnen til å manipulere informasjon om fremtidige hendelser gir handlingen i spillet en ekstraordinær sjarm og gir spillerne muligheten til å nyte et unikt spill. Fordyp deg i dette eksklusive rollespillet (RPG) som Nintendo er stolte av og berik sommerkveldene med ville eventyr.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition-tilbudet

«Luigis herskapshus 3»

Hvordan er sommeren uten morsomme spill? Nok et sommertilbud inviterer Nintendo-fans til å dra på eventyr med Mario-brødrene, nærmere bestemt med den ikoniske Luigi. Luigi’s Mansion 3, som har fanget oppmerksomheten til mange fans, tar spillere til et skremmende herskapshus med eventyr som venter på å bli gledet for både store og små. Sammen med Poltergust G-00 kan du dykke rett inn i øde korridorer i arsenalet ditt og kjempe fryktløst mot de slemme gutta i skyggene som vil skremme deg. Spillet støtter en lokal flerspillermodus, slik at du kan fordype deg i eventyret med familie eller venner, selv ved sjøen eller på en forfriskende kveld ved sjøen.

Luigi’s Mansion 3-tilbud

ENEBA Photo / ENEBA presenterer: En innholdsrik sommerferie med Nintendo

Nintendo Switch-spill, konsoller og mer

Disse og andre Nintendo Switch-spill er tilgjengelige på Eneba.com til betydelig lavere priser. Selv om den billigere prisen på Nintendo Switch appellerer til deg, anbefaler vi at du benytter deg av de konkurransedyktige tilbudene for nye og brukte spillkonsoller og PC-spill-PCer. Du kan også kjøpe et Nintendo Switch Online-abonnement for en full Nintendo-opplevelse, som starter med e-post. Butikksurfing for å få tilgang til tilleggsfunksjoner som forbedrer spillopplevelsen. Vel, hvis du ser etter mer enn bare en Nintendo Switch-konsoll, kan du finne eldre generasjoner Nintendo-modeller på Eneba.com, i tillegg til et bredt utvalg av Xbox- og PlayStation-modeller som dekker nyere og retrogenerasjoner.

You may also like

Leave a Comment