Home » Energa Wybrzeże Gdańsk tapte to ganger i Norge, men ser fordeler

Energa Wybrzeże Gdańsk tapte to ganger i Norge, men ser fordeler

by Erlend Loe

Energa Wybrzeże Gdańsk spilte ytterligere to vennskapskamper før starten av Orlen Superliga. I Norge møtte de OIF Arendal og Nærbo IL og tapte henholdsvis 30:41 og 24:26. – Det var veldig verdifulle spill. Resultatene i forberedelsesperioden er av underordnet betydning for oss. «Vi er fokusert på å introdusere nye spillere så raskt som mulig og bringe hele laget sammen,» sa trener Jakub Bonisławski.

Energa Wybrzeże Gdańsk var 13. november. i en minitreningsleir i Norge. protégés Mariusz Jurkiewicz Og Jakub Bonisławski De spilte to vennskapskamper der, først og fremst med sikte på å forberede laget bedre til den kommende Orlen Superliga-sesongen ved å konkurrere mot lag med forskjellige spillestiler.

Energa Wybrzeże Gdańsk har introdusert sesongkort.  Sjekk prisene deres
Energa Wybrzeże Gdańsk har introdusert sesongkort. Sjekk prisene deres

Gdańsk-laget reiste til Naerbo i en veldig lik formasjon som Sverige to uker tidligere. En ung quarterback ble med i kamptroppen, Tomasz Kiejdo. Det manglet igjen Kornel Poźniak Og Viktor Tomczak. Han dro heller ikke til Norge Mateusz Jahlewski.

Energa Wybrzeże Gdansk – OIF Arendal 30:41 (13:19)

Kyst: Witkowski, Zakrzewski – Będzikowski, Papaj, Niedzielko, Pieczonka, Peret, Siekierka, Milicević, Powarzyński, Stępień, Domagała, Kiejdo, Papina

I den første kampen møtte laget fra Gdańsk OIF Arendal fra den norske Premier League, som kom til 16-delsfinalen i EHF Europacup forrige sesong. Uten sin mest erfarne håndballspiller tapte Energa Wybrzeże mot nordmennene 30:41.

Naerbo IL – Energa Wybrzeże Gdańsk 26:24 (13:12)

Kyst: Witkowski, Zakrzewski – Będzikowski, Papaj, Niedzielko, Pieczonka, Peret, Siekierka, Milicević, Powarzyński, Stępień, Domagała, Kiejdo, Papina

I den andre kampen spilte Wybrzeże mot Naerbo IL, laget som var vertskap for Leon Wallerand Memorial om vinteren. Dette er laget som vant EHF European Cup i sesongen 2021/2022. Denne kampen var mye vanskeligere og jevnere enn kampen mot Arendal og endte med et minimalt tap på 24:26.

– Vi spilte det to svært verdifulle spill for oss. Spillerne etterlot mye helse på banen. Ved å konkurrere med så godt trente spillere når det gjelder fysiske, tekniske og taktiske ferdigheter, ser vi hva som må jobbes med og hvilken retning vi må gå. Som et lag vurderer vi prestasjonen som god, noen ganger til og med veldig bra. Resultatene i forberedelsesperioden er av underordnet betydning for oss. Vi fokuserer på å introdusere nye spillere så raskt som mulig og få hele laget til å jobbe sammen – sier Jakub Bonisławski, trener for Energa Wybrzeża.
Leszek Biernacki-monumentet.  Energa Wybrzeże på 3. plass, gull til HCB Karvina
Leszek Biernacki-monumentet. Energa Wybrzeże på 3. plass, gull til HCB Karvina

  • 29/07, Eskilstuna Guif 27:32 (12:16)
  • 30/07, Eskilstuna Guif 27:33 (11:15)
  • 4/08 – 3. Leszek Biernacki-minnesmerket. HCB Karvina (Tsjekkia) 28:31 (15:14)
    5.08 – 3. Leszek Biernacki-monumentet, Granitas Kaunas (Litauen) 33:18 (19:11)
  • 12.08., Nærbo, OIF Arendal (Norge) 30:41 (13:19)
  • 08/13, Naerbo, Naerbo Herrer (Norge) 24:26 (12:13)

You may also like

Leave a Comment