Home » Enkle betalinger med Neosurf gavekort

Enkle betalinger med Neosurf gavekort

by Thure Lindhardt

Betalingsmetoden Neosurf er virkelig i skuddet om dagen. Etter at konkurrenten Paysafecard valgte å trekke seg ut av Norge er det mange som har sett til Neosurf i stedet. Her kjøper du enkelt kortene på nettet, og kan bruke dem på alt fra dataspill til shopping på nettet. Betal med et kredittkort, kryptovaluta eller rett fra konto og få tilgang på gavekortene dine etter bare noen sekunder.

Gratis å kjøpe – enkelt å bruke

Prinsippet til Neosurf er ganske enkelt. Ta en hvilken som helst betalingsmetode de støtter, velg beløpet du ønsker å fylle på og få gavekortet ditt produsert kort tid etter. Du kan velge mellom kort som har en verdi på 100 kr, 200 kr, 500 kr eller 1000 kr. Men i stedet for å få et fysisk kort får du opp en kupong på telefonen din, enten på epost eller rett fra Neosurf appen, og det er denne du skal bruke når du skal løse inn gavekortet.

Når du skal kjøpe kortet får du flere valgmuligheter. Du kan enten bruke et Visa eller MasterCard til å fylle på, og du kan gjøre en overføring fra bankkontoen din. Har du kryptovaluta har de også nylig åpnet opp for dette, slik at du blant annet kan kjøpe Neosurf gavekort med Bitcoin. Når du skal bruke kortet ditt trenger du bare å oppgi den 10-sifrede koden som står på kupongen, og pengene er overført kort tid etter. Helt trygt og 100 % anonymt!

Over 20 000 steder å bruke Neosurf gavekort

Hvis du har spurt deg selv hvor kan jeg bruke Neosurf så er svaret egentlig ganske enkelt. Over 20 000 nettsider støtter metoden som i hovedsak dekker 4 områder:

  • Dataspill: Neosurf er den perfekte gaven til noen som er glade i dataspill. I spill hvor man kan kjøpe seg ting, enten det måtte være skins, våpen eller noe annet, så er Neosurf den perfekte måten å gjøre det på. Spill som League of Legends, Habbo og Legends of Honor støttes.
  • Gambling: Pengespill er den nye «go to» måten å bruke Neosurf på og noe som stadig flere nordmenn får opp øynene for. Her finnes det allerede hundrevis av nettcasino som aksepterer Neosurf, slik at du enkelt kan sette inn penger og ha god kontroll med et bestemt beløp å spille for.
  • Finansielle tjenester:Neosurf har også samarbeid med en rekke ulike finanstjenester. Du kan både kjøpe aksjer og kryptovaluta med kortene deres og du kan overføre direkte til elektroniske lommebøker slik som EcoPayz om du ønsker det.
  • Netthandel: Den desidert største kategorien for bruk av Neosurf gavekort er shopping på nettet. Enten du vil kjøpe matvarer, klær eller datautstyr så finnes det mange tusen butikker hvor Neosurf kan brukes. Enten du selv har fått et gavekort eller vil gi til noen andre så trenger du ikke å gruble så lenge på hvor du skal bruke dem.

Tips til deg som vil kjøpe Neosurf gavekort

Enten du tenker på å kjøpe Neosurf gavekort til deg selv eller noen andre så er det noen ting som kan være verdt å merke seg:

  • Ta godt vare på kortene:Det skal ikke mer til enn at noen får tak i Neosurf koden din for å kunne bruke gavekortet ditt. Selv om det er begrenset beløp du kan tape, er det greit å beskytte koden. Vårt tips er å laste ned og bruke Neosurf appen og aktivere to-faktors innlogging slik som Touch ID eller Face ID. Slik vil du mye enklere kunne beskytte kortene dine og også få enkel oversikt over kort du har liggende.
  • Bruk kortene innen 12 måneder:I utgangspunktet trenger du ikke å bekymre deg for at gavekortene dine fra Neosurf går ut på dato. Men så er det slik at kort som ikke er brukt på 12 måneder automatisk vil bli trukket for 20 kr i måneden helt til det er tomt. Med andre ord vil du ikke at kortene skal ligge ubrukt.

Kan ikke kjøpes i butikken: I utlandet er det mange steder hvor man kan kjøpe Neosurf kort i butikker. I Norge derimot er det kun på nettet disse kan kjøpes. Men har du kjøpt eller fått et kort fra utlandet kan det fint brukes likevel, men kjøper du selv fra Norge må du altså på nett.

You may also like

Leave a Comment