Home » Er det et missil? Nei, det er Erling Haaland! For en norsk port [WIDEO] Piłka nożna

Er det et missil? Nei, det er Erling Haaland! For en norsk port [WIDEO] Piłka nożna

by Thure Lindhardt

I det 12. minutt brukte Erling Haaland misforståelsen til Wolfsburg-forsvarerne, snappet ballen og startet på mål. Ingen kunne ha innhentet ham, så keeper Koen Casteels måtte trekke ballen ut av nettet.

Se videoen
Superligaen er et slag for Bayern München, som er økonomisk bra. «Du kan dømme deg selv i periferien av fotball»

– Haalands mål å drepe. Akselerasjon som Ronaldo Nazario – den spanske «Marca» skrev om ham. Etter en times spill spilte Borussia dårlig fordi Jude Bellingham, en 17 år gammel engelskmann, så det andre gule kortet. Men selv om BVB spilte i jackpotten, klarte han å øke ledelsen. Haaland har slått til igjen. Mahmoud Dahoud tok et frispark og spissen snappet ballen midt på banen og slengte den inn i motstanderens mål. Det var sesongens 25. scoring for nordmannen. Bare Robert Lewandowski har flere – 36.

Kampen endte med 2-0. Łukasz Piszczek spilte hele kampen og kan være fornøyd med seg selv. Polakken hadde fem spark, tre stjeler og vant halvparten av kampene.

Den desperate appellen til sønnen til en Bayern-direktør etter et hatskred. «La dine søstre og din mor»

Situasjonen i tabellen

Det var en ekstremt verdifull seier for Borussia, for mot en rival som også drømmer om Champions League. Bayern München er ledere i Bundesliga til tross for 2-1-seieren over Mainz. Bayern har 71 poeng, RB Leipzig er nummer to og ti poeng bak, men spilte mindre. Wolfsburg er tredje (57 poeng) og sisteplass er en bonus gr ± i LM er han okkupert av EIntrach som har 56 kamper, men har én kamp forfalt. Borussia er femte – 55 poeng.

You may also like

Leave a Comment