Home » Erling Haaland «arrogant» blir ødelagt av motstandere av Gibraltar

Erling Haaland «arrogant» blir ødelagt av motstandere av Gibraltar

by Thure Lindhardt

Mens det franske laget beseiret Finland (2-0) for ti dager siden og regnet med å kvalifisere seg til verdensmesterskapet i 2022. Erling Haaland Land scoret hattrick og lot Norge slå Gibraltar (5-1) for å befeste sin posisjon som gruppe G medledere med Nederland (beste målsnitt), som korrigerte Tyrkia (6:1) med et hattrick fra Depay.

Reece Styche svinger over Haaland

Hvorvidt Halalands talent er ubestridt, bevises av hans tre mål i denne kampen, men også av statistikken hans siden han gikk over til proffene.

Hans standpunkt er imidlertid ikke enstemmig. Gibraltar-spissen Reece Styche sier: »I mars ba vår kaptein Roy Chipolina om Haaland-trøya. Roy sa: «Min lille gutt er en fan, kan vi bytte skjortene våre?» Haaland så på ham, lo og gikk. Han kan kjøpe mye, men ikke klassen». Plutselig, under dette nye møtet, denne gangen i september, «ladet» ingen av Gibraltar-spillerne Borussia Dortmund-spilleren.

På sosiale medier kommenterte nettbrukere Styches kommentarer og Halalands reaksjon:

  • Den ønsker å være stjernene, men den har ikke stjernenes oppførsel. Denne statusen kommer ikke bare tilbake til fotballfansen, men også til hans holdning borte fra banen … Ikke topp Erling … »
  • « Etter min mening lo Haaland fordi spilleren brukte sønnen sin som en unnskyldning for å ha på seg en skjorte når spilleren faktisk er den store fanen.
  • « Ikke alle har klassen til Cristiano, som tar bilder, skriver autografer, hjelper andre, ikke nekter steward … »
  • Den høye blondinen forbarmer seg ikke over seg selv, han er på grensen litt skummel. Pluss at vi snakker om Gibraltar, det er ingen rivalisering, å vinne mot Aux er fornuftig og fyren sier til seg selv … han ville ikke ha gjort det med en større nasjon … »

Haaland kommer fra «en annen verden»

Det 21 år gamle talentet scoret nok et Champions League-mål denne uken.

Borussia Dortmund reiste til Tyrkia nær Istanbul onsdag. Én handling vakte særlig oppmerksomhet. Vi ser BVB-spissen forsvare seg to ganger i sitt område i farlige situasjoner. Men når det gjelder dynamikk vil Haaland da oppnå en ganske overveldende fartsøkning på nesten 40 km/t.

En sekvens som trenger buzz og som viser nok en gang at fremtiden til. er Fotball global.

© ALLE RETTIGHETER FORBEHOLDTYou may also like

Leave a Comment