Home » Erling Haaland avslørte hva som forbinder ham med Iga Świątek – o2

Erling Haaland avslørte hva som forbinder ham med Iga Świątek – o2

by Catherine Monroe

Erling Haaland har gått inn i gruppen av de beste fotballspillerne i verden ved angrep. Forrige sesong så han flott ut i Manchester City-farger og ble den mest effektive spilleren Premier League og Champions League. Han hjalp klubben med å vinne begge konkurransene.

Fra tid til annen avslører Erling Haaland hemmelighetene ved å holde seg i form. Nyheter dukket opp i media om den norske representantens kosthold, samt lidenskapen hans for å drikke melk. Fotballspilleren følger også nøye med på søvnen. Før han sover teiper han igjen munnen slik at han kan puste gjennom nesen.

Jeg tror søvn er det viktigste i verden. «En god natts søvn og enkle vaner som å bruke blå briller og slå av all stimuli på soverommet er veldig viktig,» sa Erling Haaland i Logan Paul-podcasten.

Resten av artikkelen under videoen

Se også: Kaldt bare å se på det. I den er Jan Błachowicz kongen

Du bør prøve å teipe munnen. jeg sover slik Å gjøre store revolusjoner på en gang er ikke bra, men å gjøre små ting hver dag i lang tid lønner seg virkelig.»

Iga Świątek ble tatt med teipet munn i august. Ikke mens du sover, men mens du trener i Montreal. På denne måten vakte hun stor interesse blant fansen. Den beste tennisspilleren i verden ble deretter spurt om årsaken til det uvanlige treningsforløpet.

Trener jeg med lukket munn, blir det vanskeligere. Så det er nok en måte å jobbe med utholdenheten på uten å tvinge meg selv til å løpe fortere og gjøre ekstreme ting.

You may also like

Leave a Comment