Home » Erling Haaland: Borussia Dortmund-spissen forklarer hvorfor han følte det var riktig tidspunkt å diskutere fremtiden hans | fotballnyheter

Erling Haaland: Borussia Dortmund-spissen forklarer hvorfor han følte det var riktig tidspunkt å diskutere fremtiden hans | fotballnyheter

by Peter Østbye

Erling Haaland sier det er på tide å «gå videre» fra kommentarer han kom med tidligere denne måneden om at Borussia Dortmund presset ham til å ta en beslutning om avgjørelsen hans.

Haaland, som scoret ett mål før han tok opp skaden i lørdagens 3-2-seier over Hoffenheim, har en kontrakt med Dortmund til sommeren 2024, med en frigjøringsklausul på 64 millioner pund som trer i kraft denne sommeren.

Men tidligere denne måneden sa Haaland at Dortmund «legger press» på ham for å ta en avgjørelse om fremtiden hans så snart som mulig.

Manchester City antas å være favoritter til å signere Haaland dersom han skulle bestemme seg for å gå til Premier League.

På spørsmål om hvorfor han synes det er viktig å ta opp situasjonen hans offentlig, sa Haaland himmel«Jeg vil egentlig ikke si for mye, men jeg følte at det var på tide å si noe.

«Mange andre mennesker snakket – så det var det. Vel, jeg vil ikke si for mye. Jeg sa det jeg sa, og la oss gå videre. »

Bruk Chrome-nettleseren for mer tilgjengelig videospiller

Høydepunkter fra Bundesliga-duellen mellom Hoffenheim og Borussia Dortmund

«Jeg kan forbedre alt»

Haaland har scoret 80 mål på 79 kamper siden han kom fra RB Salzburg for to år siden, men den 21 år gamle forwarden sier han er fast bestemt på å fortsette å forbedre seg.

«Jeg tror jeg kan forbedre alt,» sa han.

«Hvis du sier at jeg fullfører bra, kan jeg forbedre graden min mye. Jeg kan bli raskere, så jeg kan bli bedre. Jeg kan bli sterkere, så jeg kan bli bedre.

«Men hvis jeg måtte forbedre meg på én ting, ville det være å ikke bli skadet, for hvis jeg ikke er skadet, vil jeg spille mange kamper og gjøre det enda bedre. Hvis du spør hva målene mine er for 2022, er det å være skadefri og målene for resten av karrieren min er å være skadefri. Dette er hovedsaken.

Bruk Chrome-nettleseren for mer tilgjengelig videospiller

Kyle Walker presenterer FIFA 22 Årets lag kåret av fansen

På spørsmål om hvordan han har kommet seg etter muskelskaden han pådro seg i helgen, la Haaland til: «Det går bra, jeg trener bra og jeg kommer snart tilbake. »

Haaland ble nylig kåret til årets lag under den nylige FIFA Best Awards, der Bayern München-spissen Robert Lewandowski ble kåret til herrenes beste spiller.

På spørsmål om hva capsen hans ville ha vært, svarte Haaland: Det er et godt spørsmål, men jeg synes du bør si Lewandowski nummer én, da har du det, for meg var Benzema også fantastisk, men Messi var også enestående – så Benzema og Messi delte andre og tredjeplasser. »

Bruk Chrome-nettleseren for mer tilgjengelig videospiller

Haalands 56 mål på 57 Bundesliga-kamper er ny rekord. Her er det beste av kraften i norsk natur!

Analyse: «Vanskelig for Haaland å si nei til Guardiola»

Sky Sports News-reporter Kaveh Solhekol:

Jeg ville blitt veldig overrasket om han ble i Dortmund i sommer på grunn av den frigjøringsklausulen og den typen klubber som er etter ham. Jeg tror det blir nesten umulig for ham å si nei til noen av disse klubbene som gir ham tilbud.

Apropos å se Haaland i Premier League, Manchester City er i pole position. Vi vet at de har lett etter en komplett spiss i lang tid når de egentlig ikke trenger en og Pep Guardiola sier: «Vi kan lykkes uten en perfekt spiss.»

Pep Guardiola er en veldig krevende trener, du må spille som Pep Guardiola og gjøre det han vil. Vi har sett at spillere tar litt tid å venne seg til det. Det tar vanligvis spillere minst en sesong å venne seg til spillestilen hans.

Bruk Chrome-nettleseren for mer tilgjengelig videospiller

Kaveh Solhekol sier at Manchester City er i «pole position» for å signere Haaland, men Borussia Dortmund er sikre på å beholde stjernespissen en sesong til

Å gå til Manchester City ville ikke vært et lett alternativ for Haaland. Selv om han nesten helt sikkert ville lykkes hvis han måtte gå.

Han kunne flytte til andre klubber hvor han kunne scoret mange flere mål og kanskje ikke trengte å jobbe like hardt og miljøet ville ikke være like krevende som Manchester City, og da kunne han flytte til Manchester City, Manchester United eller Liverpool – eller en annen Premier League-klubb – tre-fire år senere.

Jeg tror det blir vanskelig for ham å motsi Pep Guardiola.

Jeg tror at de på et tidspunkt må signere en forward, og når du signerer en forward og er like mektig og vellykket som City, hvorfor ikke få den beste unge forwarden i verden til en veldig rimelig pris? .

Følg overgangsvinduet for januar med Sky Sports

Hvem flytter inn i januar?

Overgangsvinduet for januar åpner kl Lørdag 1. januar 2022 og stenger kl 23.00. mandag 31. januar.

Hold deg oppdatert med de siste overføringsnyhetene og ryktene på vår dedikerte Transfer Hub-blogg nedenfor Sky Sports» digitale plattformer. Du kan også lære om detaljene og analysen på Sky sports nyheter.

You may also like

Leave a Comment