Home » Erling Haaland i severdighetene Paris Saint-Germain og Liverpool

Erling Haaland i severdighetene Paris Saint-Germain og Liverpool

by Erlend Loe

Erling Haaland kan representere en annen klubb i året som kommer, meldte tyske «Sky Sports». Borussia Dortmund-spissen er interessert i blant annet Paris Saint-Germain, Liverpool og Manchester City, mens Real Madrid har mindre sannsynlighet for å vinne en nordmann.

Mye forvirring kan skje på det europeiske overgangsmarkedet! Alt takket være overgangen til Erling Braut Haaland, som vil kunne forlate Borussia Dortmund i 2022 for å være «morsom» i dagens fotballvirkelighet, 75 millioner euro. Klausulen i nordmannens kontrakt gjelder først fra neste år, og med den vil de europeiske stormaktene garantert kjempe om den tyske klubbstjernens gunst.

En av favorittene i spillet for Haaland er Paris Saint-Germain, ifølge Sky Sports. En Qatari-eid fransk klubb har allerede bevist denne sesongen at penger ikke betyr noe, og et lag som inkluderer Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappe og Angel Di Maria er ikke bare virtuell virkelighet i FIFA-serien. Haaland kunne også slutte seg til denne «konstellasjonen», men bare i tilfelle hans avgang … Mbappe.

SE OGSÅ: Den polske OL-toeren fra Tokyo er død

Franskmannens kontrakt går ut med sesongen 2021/22, så også han kan velge mellom tilbud. Nøkkelen til dette vil være engasjementet til Real Madrid, som i flere år ikke har lagt skjul på sin sympati for Mbappe, som også gjentatte ganger har uttrykt vilje til å spille i «kongefargene».

Real ser på tilbudet til Haaland mer som en sikkerhet, i tilfelle Mbappe trekker seg, som det spanske «AS» annonserte, skal alt være avtalt, men begge sider ønsker kun å signere en kontrakt etter uavgjort mellom PSG og Real i Champions Liga. «Królewscy» ønsker også å holde seg til etikken og kunngjøre signeringen av kontrakten med franskmennene først etter slutten av inneværende sesong.

Å være med i kampen for Norge melder også Liverpool, som Haaland ville hatt en prioritet for denne sesongen. Den unge spilleren ville være en duo med den mer erfarne Mohamed Salah. Manchester City uttrykte også interesse for at Gabriel Jesus erstatter.

Det er også andre engelske klubber involvert, som nevnes i sammenheng med hver overgang, sannsynligvis mer fra tradisjon enn fra ekte lokaler. Vi snakker om Chelsea og Manchester United. Romelu Lukaku og Timo Werner dukker allerede opp i «The Blues», mens «Red Devils» burde finne plass til nordmannen ved siden av Cristiano Ronaldo.

PI, Polsat Sport

Gå til Polsatsport.pl

You may also like

Leave a Comment