Home » Erling Haaland imponerer lagkameratene på trening i Norge

Erling Haaland imponerer lagkameratene på trening i Norge

by Thure Lindhardt

Forrige sesong stilte Erling Haaland Europe opp. Hvis vi allerede kjente talentet hans, kom han og Borussia Dortmund raskt i gang, spesielt i 16-delsfinalen mot PSG Europe. Denne sesongen er helt klart en bekreftelse med klubben hans. I Bundesliga og Champions League er statistikken vanskelig å tro: Han har scoret 36 mål på 27 spilte kamper. I dag er det ingen tvil om at spilleren gjerne vil spille med Norge i VM i Qatar. På trening gjør han alt for å forbedre ferdighetene sine.

Halaland kanonkuler

Går alt bra i det norske uttaket til Borussia Dortmund, er det mye mer komplisert. Faktisk kan vi få to nuggs av landslaget Fotball over hele verden (Erling Haaland og Martin Odegaard). Dessverre klarer ikke de to spillerne å bringe laget sitt til seier og kritikken er spesielt merkbar «Kyborgene». Så imponerende hos Borussia Dortmund, han er ikke så god når det gjelder utvalg.

Likevel slutter ikke spilleren å fungere. I dag, tirsdag 30. mars 2021, En video sirkulerte på sosiale nettverk og vi kunne se at talentet var til stede foran målet. På en treningsøkt øver spillerne på å fange ballen for volley.

Erling Haaland kan sees etter en enorm volley som avsluttet løpet hans på nettet. Han kan også sees huse lagkameratene sine. I tillegg har den norske spissen denne tirsdagskvelden mot Montenegro muligheten til å tie disse få kritikkene.

Vi lar deg oppdage følgende video:

Haaland skal ha kommunisert sin beslutning til sine ledere

For noen dager siden skapte Erling Haaland furore da han byttet skjorte med en motstander.

Tydeligvis veldig skuffet og irritert over prestasjonen hans og lagets, hadde han kastet den i bakken. Da han kom tilbake til garderoben, skal han ha sagt at ingenting foregikk i klubben hans. Ønsket av mange store europeiske lag, det ser ut til at han tok sitt valgx. Han ville ha kunngjort til sine ledere at han ville forlate klubben denne sommeren.

Informasjonen ble overført av den spanske kringkasteren Fire idretter, Erling Haaland sies å være skuffet over prestasjonen til laget sitt og ønsker å vinne titler. Borussia Dortmund ligger for øyeblikket på femteplass i Bundesliga og er allerede 18 poeng bak lederne Bayern München. I dag er det ikke mange klubber som kan bruke mellom 120 og 180 millioner euro. Vi kan nevne Real Madrid, Manchester City (Borussias neste motstander i Champions League), FC Barcelona og PSG i tilfelle Kylian Mbappés avgang …

© ALLE RETTIGHETER FORBEHOLDTYou may also like

Leave a Comment