Home » Erling Haaland scoret 12 mål på 15 kamper og avvæpnet med sine ord. For en ambisjonsfotball

Erling Haaland scoret 12 mål på 15 kamper og avvæpnet med sine ord. For en ambisjonsfotball

by Thure Lindhardt

Det norske landslaget kjemper i gruppe G med Nederland, Tyrkia og Montenegro om opprykk til VM 2022 i Qatar. Latvia og Gibraltar. Selv om rivalene ikke er de enkleste, er det mange stemmer i det skandinaviske landet som takket være en ny, talentfull generasjon fotballspillere vil være mulig å returnere til det internasjonale arrangementet (Norge spilte i EM eller VM for siste gang i 2002). Nordmennene lever opp til disse forventningene med 13 poeng etter seks kamper og ligger på andreplass i gruppen.

Se videoen
«Kontringen er i tankene våre, å sette opp Sousa kommer ikke til å fungere.»

Haaland med flott balanse i rammen. Overraskelsesord: Jeg scorer ikke nok mål

Lagkaptein er Erling Haaland, som presenterte seg meget bra under septemberspillserien. I begynnelsen spilte nordmenn uavgjort mot Nederland, deretter slo de Latvia og Gibraltar. Den unge spissen scoret totalt fem mål i disse kampene og scoret 12 mål på 15 kamper for landslaget.

Kompromiss av gruppelederen i el. verdensmesterskap! Et flott mål i første minutt. Færøyenes tre poeng

Så langt ser Haalands rekord på landslaget kosmisk ut sammenlignet med andre stjerner i verdensfotballen. Til sammenligning: Messi og Ronaldo trengte henholdsvis 36 og 36 Spill. Interessant nok er ikke fotballspilleren selv fornøyd med prestasjonene i troppen. – Jeg scorer ikke nok mål, men jeg nærmer meg sakte snittet på ett mål per kamp. Jeg tror jeg burde hatt flere mål enn spilte kamper – sa Haaland i et intervju med TV2 etter kampen.

Kamil Piątkowski i kampen mot San Marino«Kelner». Den tidligere direktøren for landslaget kritiserer polske fotballspillere. «Sousas merkelige valg»

I tillegg til de fem målene i VM-kvalifiseringen, scoret spilleren også seks i League of Nations-kampene og ett i vennskapskampen. Haaland debuterte på landslaget mot Malta i september 2019. Han scoret sitt første mål nesten nøyaktig et år senere da han beseiret motstanderens keeper to ganger i en kamp mot Nord-Irland.

You may also like

Leave a Comment