Home » Erling Haaland stilte ofte spørsmål om konvertering, inkludert utslippsklausuldetaljer, potensielle kandidater og mer

Erling Haaland stilte ofte spørsmål om konvertering, inkludert utslippsklausuldetaljer, potensielle kandidater og mer

by Thure Lindhardt

Det som gjør Erling Haalands fremtid til et fascinerende mysterium er det faktum at de beste klubbene i verden holder et øye med Borussia Dortmund-stjernen med tanke på at frigjøringsklausulen hans trer i kraft ved slutten av klubbsesongen til sommeren. Her kan du finne ut alt Haaland, Dortmund og hans forlovede kan forvente.

Hva er betingelsen for godkjenning?

Det er rundt 80 millioner euro, det er 90,3 millioner dollar. Det nøyaktige tallet oppbevares på Borussia Dortmunds private poster da klubben ikke har til hensikt å offentliggjøre det. Uansett hvilken klubb som prøver å sparke den norske landslagsmannen, som fyller 22 år i juli, må legge til mer penger. Uansett hvilken frafallsklausul som utløses, hva kundene må ha med seg:

  • Kommisjon for hans agent Mino Raioli.
  • Lønn i verdensklasse som konkurrerer med noen av de best betalte spillerne.
  • Ekstra og bonuser for gevinster og andre prestasjoner.

Vil du ha mer av spillverdenen? Hør nedenfor og gå videre For et mål! Daglig CBS fotball podcast Vi tar deg med utenfor stadion og rundt om i verden for kommentarer, kunngjøringer, sammendrag og mer.

Hva med Raiola?

Den første beskjeden som kommer høyt og tydelig fra Mino Raioli selv, er ledelsen av nordmannens fremtid. Hvis Borussia Dortmund og deres ledere fortsatt håper å kunne holde Erling i ett år til med et ambisiøst prosjekt, gjorde Raiola det klart i sine kommentarer forrige uke at «det neste steget er et spørsmål om tid» for Haaland. Viktigst av alt bekreftet han at dette faktisk er en del av Erlings «karriereplanlegging», en referanse til Haaland- og teamklausulen som ble samlet inn i desember 2019 da han først bestemte seg for å gå til Borussia Dortmund til tross for at han i Red Bull Salzburg var målet for flere klubber ble igjen.

Er det viktig å forlate Champions League?

Denne gangen ser det ikke ut til at Dortmunds eliminering fra Champions League har hjulpet, for Haaland har alltid vist interesse for å spille på høyeste nivå i konkurransen. Det tyske laget ble eliminert fra Champions League i gruppespillet og rykket ned til Europa League, hvor Rangers skal spille i den overførte knockout-fasen. Det viktigste +.

Til tross for det skuffende resultatet av en Champions League-tittel, må det understrekes at Haaland har stor respekt for Borussia Dortmund. Hans forhold til klubben og dens fans er utmerket, det samme er treneren hans Marco Rose. Man kan si at Haaland, en eksemplarisk profesjonell, ønsker å gi alt i alle konkurranser med klubben av de grunner som er forklart frem til sesongslutt.

Hvilke lag kan delta i løpet?

Bayern München, Real Madrid, Barcelona og Manchester City er klubber Raiola nevnte i forbindelse med Haalands fremtid, selv om han etter hvert avklarte sine kommentarer og lot døren stå åpen for flere beilere.

Barcelona: Barcelonas økonomiske situasjon hjelper ikke, men Raiolas forhold til president Joan Laporta er utmerket. Av disse grunnene utelukket ikke agenten Blaugrana Antrekket til dette lotteriet. Det vil absolutt ikke være lett for Barcelona å betale noen pris for tjenestene hans, men Raiola vil la dem delta i løpet uansett.

Real Madrid: Klubbpresident Florentino Perez har gjort Paris Saint-Germain-stjernen Kylian Mbappe til en prioritet i flere måneder og vil fortsette å jobbe hardt for å få ham til Bernabeu. Men det betyr ikke at Perez ikke har fulgt Haaland på flere år. Det skal ikke glemmes at han møtte Raiola og Haalands far Alfa Inge Haaland på Real Madrids treningskompleks i Valdebebas i mai i fjor.

Bayern Monachium: Bayern München må ta en endelig avgjørelse om Robert Lewandowski og kontrakten hans før han forfølger andre spisser. Lewandowski har gode sjanser til å overleve, men ved en plutselig avgang fra en pol i sommer, vil Bayern utvise behørig forsiktighet.

Manchester Raiola og Pep Guardiolas forhold har aldri vært «minneverdig» siden begge har utvekslet verbale slag tidligere … men Man City er en av klubbene Erlings far, Alfie, spilte på. Og spesielt om sommeren er en spiss ønsket. Vil de sikte mot fremtidige unge stjerner som Fiorentinas Haaland eller Dusan Vlahovic, eller vil de gjøre et nytt forsøk på å slå Tottenham Hotspur-veteranen Harry Kane? Tiden vil vise, en avgjørelse er ennå ikke tatt.

Paris St. Germain: De bør ikke glemmes i sammenheng med en gal sommer når alt kan skje med angripere – av Mbappe.

Vil det løses i januar?

Når du ser på fremtiden til Haaland, vær oppmerksom på tidsfaktoren. Ikke forvent at beslutninger tas nå eller i januar eller februar. Haaland, faren Raiola og resten av leiren hans tar seg tid til å velge det best mulige designet. Fra et økonomisk synspunkt spiller naturligvis det beste finansieringstilbudet en viktig rolle, med det perfekte landingsstedet for neste kapittel av karrieren i fokus. I motsetning til ryktene er det ikke planlagt noen avgjørelse i januar. Dette vil ta litt tid og vil være en viktig avgjørelse for Haaland.

You may also like

Leave a Comment