Home » Et norsk cruiseskip kolliderte med et isfjell. Kapteinen tok en vanskelig avgjørelse – o2

Et norsk cruiseskip kolliderte med et isfjell. Kapteinen tok en vanskelig avgjørelse – o2

by Gunnar Garfors

Lørdag 25. juni kolliderte et Norwegian Cruise Line-skip med et lite isfjell mens de seilte til Hubbard Glacier. Rederen opplyser Gjester om bord om kansellering av resten av cruiset. Skipets kaptein kunngjorde avgjørelsen mandag mens skipet lå til kai i Juneau, Alaska.

Norwegian Cruise Lines cruise er kansellert

The Norwegian Sun ankom Juneau søndag 26. juni – en dag foran skjema. Skipet skulle anløpe Skagway Harbor den dagen. Kapteinen ville imidlertid at dykkerne skulle vurdere eventuelle skader etter å ha truffet isfjellet. Selv om ingen spesifikke skader ble rapportert, ble det bestemt at skipet skulle returnere til Seattle, USA.

Søndag kveld kunne cruisedeltakere gå av under et mellomlanding i Juneau, Alaska. Mandag morgen hadde de ikke lenger den muligheten.

– Alle er sinte fordi forrige gang vi hørte fra kapteinen var klokken 08.45 at vi kan gå i land. Klokken er nå 9:30 og de har fortsatt ikke åpnet døren. Folk blir nervøse. Vi sparte i årevis for denne turen, og Norwegian ødela den,» sa en cruisepassasjer, sitert av Cruise Hive.

Cruisedeltakere vil få refusjon

Det norske cruiseskipet dro på en ni dager lang reise. Det dro fra Seattle, Washington 21. juni 2022. Det samme Norwegian Cruise Line-skipet skal etter planen ha avgang på nok en tur i Alaska 30. juni. Det er imidlertid et mye kortere femdagers cruise, med anløp til Ketchikan og Victoria.

På grunn av kansellering av resten av cruiset vil gjestene bli kompensert av rederen. Norwegian Cruise Line stiller 100 prosent til disposisjon for dem. Refusjon, unntatt BookSafe Travel Protection. Gjestene vil også motta kreditt til neste cruise.

Tilbakebetalingen din vil bli behandlet automatisk innen fem virkedager og returneres innen syv til ti virkedager fra behandlingsdatoen.

Fotokreditt: Cruise Hive, USA Today

Vurder kvaliteten på artikkelen vår:

Tilbakemeldingen din hjelper oss med å lage bedre innhold.

You may also like

Leave a Comment