Home » Et syvende lik ble funnet i et jordskred i Norge, og tre til er fortsatt etterlyst

Et syvende lik ble funnet i et jordskred i Norge, og tre til er fortsatt etterlyst

by Thure Lindhardt

Tragedien skjedde tidlig onsdag morgen da et jordskred ødela hus og flyttet flere hundre meter 25 km nordøst for Oslo til landsbyen Asko.

Polititalsmann Björn Christian Willersrud sa til journalister at han håper å finne flere overlevende i skredsonen.

«Det er fortsatt en redningspakke til vi ombestemmer oss,» la han til.

Redningsleder Goran Syversen sa til journalister søndag: «Vi jobber hardt i gropen skapt av raset. Vi har fem team som jobber samtidig. Du gjør veldig hardt og risikabelt arbeid. Likevel gjør vi fremskritt.»

Ifølge politiet ble liket funnet i nærheten av stedet der to andre lik allerede var funnet, men det ble ikke gitt ytterligere opplysninger. Det betyr at redningsmannskaper, støttet av letehunder, helikoptre og droner, fant tre lik søndag, en lørdag og tre på fredag.

Politiet identifiserte lørdag det første offeret: 31 år gamle Eirik Gronolen. Identiteten til de andre personene ble ikke avslørt.

Fredag ​​offentliggjorde lokalt politi en liste over åtte voksne og barn på to og 13 år som er savnet. Katastrofen rammet ti personer, inkludert en alvorlig skadd som ble brakt til Oslo for behandling.

Totalt rundt tusen mennesker av 5000. lokalbefolkningen ble evakuert mens landet fortsatt var i bevegelse, i frykt for deres sikkerhet.

Det er ikke tillatt å publisere, sitere eller på annen måte gjengi informasjon fra nyhetsbyrået BNS i massemedier og på Internett uten skriftlig samtykke fra UAB BNS.

You may also like

Leave a Comment