Home » Et uhell i «Wiadomości» moret seerne. «En hemmelig og motvillig inkarnasjon» – Underholdning Wprost

Et uhell i «Wiadomości» moret seerne. «En hemmelig og motvillig inkarnasjon» – Underholdning Wprost

by Connie Nielsen

Ulykken skjedde i forbindelse med materialet der TVP-programlederen kunngjorde at prisen på bensin i Polen er den laveste i hele EU.

– Etter flere uker med turbulens på verdensmarkedene, er drivstoff i Polen igjen det billigste i EU – sa Holecka. Hun la til at denne suksessen delvis skyldtes Daniel Obajteks handlinger med å slå sammen Orlen med Lotos. – De siste dagene har prisen på den mer populære 95-eren falt med flere titalls kroner per liter. Det handler om fallet i oljeprisen, styrkingen av zlotyen og fusjonen mellom Orlen og Lotos – understreket hun.

Danmark, Norge og Sveits «hemmelig innlemmet i EU»?

Senere ble Dominik Cierpiołs materiale publisert som en del av autentiseringen av fortellingen om den beste situasjonen i hele EU. Bransjedata fra e-Petrol-portalen ble brukt. Redaksjonen til «Wiadomości» sjekket imidlertid ikke om de utvalgte landene tilhører fellesskapet.

– Gjennomsnittsprisen på 95 uten Orlen-rabatt er 7,19 PLN. Danmark, Norge og Sveits er de dyreste – annonserte Cierpioł, noe som indikerer at disse landene tilhører EU.

Vi trengte ikke vente lenge på kommentarer fra Internett-brukere. Mange spreke oppføringer dukket opp på Twitter. «Ikke rart vi kjemper mot EU på denne måten, siden de i hemmelighet og mot sin vilje innlemmet Norge og Sveits», spøkte internettbrukere.


kvitreLes også:
HBO Max vil forsvinne fra markedet. En ny plattform er opprettet

You may also like

Leave a Comment