Home » Et unikt format med langrennskonkurranser finner sted i Sigulda

Et unikt format med langrennskonkurranser finner sted i Sigulda

by Gunnar Garfors

Til tross for skiftende værforhold, ser prognosen god nok ut til at langrennsentusiaster og -proffer møtes i Sigulda 20. februar i år til den unike Red Bull Glass Hill-konseptkonkurransen.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

Påmelding til konkurransen er mulig frem til 20. februar. De foregår uten tilskuere.

Vinnerne vil motta minnepremier fra supporterne, mens vinnerne av idrettsklassen konkurrerer om hovedprisen – en betalt tur til en av verdens største langrennskonkurranser i verden «Red Bull Janteloppet» som finner sted 9. april i år i Norge!

For å hjelpe skiløpere med å forberede seg på medlemskap, har skiskytter Annija Sabule delt noen tips: redbull.lv/stiklakalns

Red Bull Glass Mountain er et nytt utholdenhetsløp på langrenn hvor vinneren avgjøres ved å kjøre 800m opp serpentinveien fra Krimulda. Høydeforskjellen på ruten er 72 m, noe som gjør konkurransen ikke bare mer krevende, men også mer spennende for deltakere og tilskuere.

På konkurransedagen, 20. februar, finner både kvalifiseringen og finalen sted. I følge resultatene som vises i kvalifiseringen, kan 4 deltakere starte samtidig i hver ski, hvorav de to raskeste fortsetter å delta i utestengelse til de når TOP4 i finalen, men vinnerne av 3. og 4. plass på hver ski vil forlate kampen.

Konkurransen vurderes i fire klasser – i folkeklassen for kvinner og menn (separat) og i idrettsklassen for kvinner og menn (separat). Langrennsløpere på alle nivåer, skiskyttere, vinterorienterere og elskere av disse idrettene er invitert til å delta i konkurransen.

Ytterligere informasjon, påmelding og konkurransereglement: redbull.lv/stikklakalns

You may also like

Leave a Comment