Home » Etter en pause på mer enn 2 år har flyreiser fra Goleniów til Norges største flyplass kommet tilbake

Etter en pause på mer enn 2 år har flyreiser fra Goleniów til Norges største flyplass kommet tilbake

by Connie Nielsen

Det norske flyselskapets fly opererer igjen på ruten Szczecin-Goleniów – Oslo-Gardermoen. De starter hver tirsdag og lørdag og billettprisene starter fra 119 PLN.

På grunn av koronaviruspandemien trakk det norske flyselskapet seg ut av Goleniów. Hun kom tilbake etter 26 måneder og gjenopptok tjenesten til den norske hovedstadens hovedflyplass. Det første flyet på denne ruten tok av lørdag 4. april. Ruten betjenes av Boeing 738-800 med 189 seter.

– Det var 172 passasjerer om bord på det innledende cruiset, hvorav 37 % var norske statsborgere, for hvem ankomsten til Vest-Pommern var en mulighet for en kort ferie på flere dager – informerer Elwira Borecka fra Szczecin-Goleniów lufthavn. – Vi håper at denne forbindelsen vil fortsette å tiltrekke seg mange turister fra de såkalte premiumgruppene.

Du kan også fly fra Goleniów til en mindre flyplass i den norske hovedstaden Oslo Torp. Flyselskapet er Wizz Air Airbus A320-fly tar av på onsdager og søndager.

Andre veibeskrivelser som for tiden betjenes fra Szczecin-Goleniów lufthavn er: Warszawa (LOT), Warszawa Modlin, Kraków, London Stansted, Dublin (Ryanair), Bergen, Stavanger (Wizz Air). Fra november kan du fly til Liverpool (Ryanair).

You may also like

Leave a Comment