Home » Europa Conference League 2022/2023. Hvordan var reaksjonen i Norge på Bodoe/Glimts Lech Posen-trekning? – Fotball

Europa Conference League 2022/2023. Hvordan var reaksjonen i Norge på Bodoe/Glimts Lech Posen-trekning? – Fotball

by Catherine Monroe

– I midten av februar møter de polske opptøyer, men Lech har mer en fordel – sa Per Angell fra TV2.

Portalen «Fotballskanalen» bedømte: «Det var en interessant trekning, ifølge hvilken en av rivalene skal spille mot vår Kristoffer Velde i Lech».

«Tøff rival, men vanskelig, det er alltid muligheter for avansement» – skrev dagsavisen «Verdens Gang».

«Det er ingenting å frykte fordi alle motstandere i Europa er vanskelige. La oss huske at i fjor nådde Bodoe/Glimt kvartfinalen i Conference League og tapte bare 4-0 i den andre kampen mot Roma i Roma. men den første hjemmekampen ble vunnet sensasjonelt 2-1.»

Nordmennene husker tapet av Bodoe/Glimt mot Legia

Norske medier minner om at lagets siste oppgjør med det polske laget ikke endte godt. Vi snakker om et tobeint nederlag i kvalifiseringsrundene til siste utgave av Champions League da Bodoe/Glimt tapte mot Legia (2-3 i Norge og 0-2 i Warszawa).

Video: PA Champions League-kvalifisering: Bodoe/Glimt – Legia

«Bodoe/Glimt er glad for nå allerede å ha tjent €10 millioner på spill i Europa denne sesongen, som allerede er halvparten av klubbens årlige budsjett, men han har en appetitt på mer og håper på opptil €20m.» kommenterte NRK TV-kanal. .

Det er sjanser fordi «Lech er åttende på tabellen og Bodoe/Glimt er nummer to og kun én runde før sesongslutt» – ifølge informasjonsportalen «Nettavisen».

Kilde: Getty Images Bodoe/Glimt blir en annen av Lech Poznańs rivaler i LKE

Første etappe spilles på Aspmyra Stadium i Bodø 16. februar. Omkamp en uke senere i Poznań.

Forfatter: rozniat/TG
//
Kilde: eurosport.pl, PAP

You may also like

Leave a Comment