Home » Europeiske leker. Polakkene har startet kampen! Seier og nederlag til å begynne med!

Europeiske leker. Polakkene har startet kampen! Seier og nederlag til å begynne med!

by Peter Østbye

Selv om den offisielle åpningsseremonien av de europeiske lekene i Krakow var planlagt til onsdag 21. juni, startet konkurransen i to disipliner tirsdag. En av dem er strandhåndball. Polakkene startet gruppespillet med seier mot Danmark, mens polakkene tapte i første kamp mot nordmennene.

Først ut var herrene, som konkurrerte mot det danske laget, bronsevinnerne fra årets EM. Etter en tett kamp var de hvit-røde til slutt bedre og vant 2:1 (26:24, 17:22, 12:10). Den mest effektive spilleren på laget vårt var Bartosz Wojdak (22 poeng), som scoret med 100 % effektivitet.

Tirsdag spiller polakkene en ny kamp, ​​denne gangen mot Spania (5. lag ved siste EM), som tapte 2-0 for Norge i åpningsrunden. Kampen starter klokken 18.00. Gruppefasen avsluttes onsdag – de hvit-røde møter Norge (kl. 11). Samme dag spilles kvartfinalene på ettermiddagen, mens semifinalene og medaljespillene går torsdag.

Det polske damelaget deltok også i konkurransen tirsdag. Vår første konkurranse blant kvinner var de norske, som tok femteplassen i årets EM. De hvit-røde startet, i likhet med mennene før dem, med seier i første sett (21:17), men så viste rivalene seg bedre (10:16, 4:5) og vant til slutt 2-1.

I kampen neste tirsdag møter laget vårt Danmark (syvende i EM-laget). Konkurransen starter klokken 19.00. På slutten av gruppespillet vil rivalene være spanjolene (bronsevinnere i EM) – kampen er planlagt til onsdag klokken 10:00. Kvartfinalene, semifinalene og finalene vil finne sted på samme datoer som herreturneringen.

Strandhåndballturneringen finner sted på strandsportsenteret i Tarnów.

Det skjer i Polen og rundt om i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment