Home » Eurovision 2022. Dette er konkurransens største hemmelighet! Hvem er representantene for Norge? :: Magasin :: RMF FM

Eurovision 2022. Dette er konkurransens største hemmelighet! Hvem er representantene for Norge? :: Magasin :: RMF FM

by Peter Østbye

Bandet Subwoolfer er det største mysteriet i årets Eurovision. Hvem er representantene for Norge som står på scenen med disse maskene i form av et ulvehode? La oss sjekke seernes mistanker.

Foto: Eurovision/pressemateriell

Tirsdag 10. mai 2022 første pfin 66. Eurovision Song Contest. 17 landslag entret scenen. Juryen og publikum valgte ti av dem, som gikk videre til den store finalen. Du var blant finalistene Norgerepresentert i år av et mystisk band Subwoofere. Fans av konkurransen prøver fortsatt å finne ut personligheten til gruppemedlemmene. Hvem er du?

Eurovision 2022. Subwoolfer – bandets historie

Identiteten til musikerne til bandet Subwoolfer er det største mysteriet i årets Eurovision. Hvem er artistene som representerer Norge? Fra arrangementets offisielle nettside kan vi lære at de danner en formasjon keith, Jim og DJ Astronaut. Deres fiktive historie begynte på månen for 4,5 milliarder år siden da Keith og Jim satte ut for å erobre musikkscenen på hver planet. Angivelig 20. juli 1969 De møtte en profet som het Neilsom har lovet å komme tilbake for å hjelpe dem med å blomstre på hjemmeplaneten deres. Profeten kom aldri tilbake, men Keith og Jim har siden funnet ham DJ Astronautsom de nettopp har satt ut for å erobre Eurovision-scenen med:

Bevæpnet med tidenes største sang, Give That Wolf A Banana, kom de til jorden for å kreve sin musikalske trone ved å opptre på den viktigste og mest prestisjefylte musikkbegivenheten i verdenshistorien: Eurovision Song Contest 2022 – leser vi på den offisielle nettsiden til arrangementet.

Eurovision 2022. Subwoofere – hvem er de?


Subwoofere vinner Melodi Grand Prix 2022, som er Norges kvalifiseringskamp til konkurransen. Dermed oppfyller gruppen delvis drømmen sin, ettersom de er offisielle representanter for Norge ved den 66. Eurovision Song Contest. Til i dag forblir de personlige opplysningene til medlemmene en nøye bevoktet hemmelighet. Mange spekulerer imidlertid i at formasjonen er en duo Ylvis, som vil gi ut en hit med tittelen «Der Fuchs (What Says the Fox?)» i 2013. Andre navn er også nevnt blant de mistenkte: Gaute Ormasen, Ben Adams og Eric og Kris. Så langt er ingen av antakelsene offisielt bekreftet. Så vi må stole på Subwoolfer-medlemmer for å identifisere seg selv. Kanskje jeg har en sjanse til det i finalen i konkurransen?

Eurovision 2022. Grand Fina – hvor og når skal du se?


Grand Fina av den 66. Eurovision Song Contest i Torino er berammet til lørdag kveld. Det er det da årets vinner vil bli annonsert. 20 finalister, valgt ut i to semifinaler, deltar i konkurransen. I tillegg til dem vil The Big Five opptre på scenen, som automatisk går inn i finalen: Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Spania og fjorårets vinnere og vertslandet – Italia.

Eurovision 2022. Frankrike lyser opp scenen i Torino! Har han en sjanse til å vinne?

Den første semifinalen i Eurovision 2022, der Frankrike presenterte seg, ligger bak oss. Fremførelsen av denne handlingen vil varme opp scenen i Torino. Hvem er representantene for dette landet og har de en sjanse til å vinne?

You may also like

Leave a Comment