Home » Eurovision-stjerner skal opptre i Polen denne høsten og vinteren! Guide til denne sesongens Eurovision-konserter – DZIENNIK-EUROWIZYJNY.pl

Eurovision-stjerner skal opptre i Polen denne høsten og vinteren! Guide til denne sesongens Eurovision-konserter – DZIENNIK-EUROWIZYJNY.pl

by Catherine Monroe
Emilia Chrabąszcz – Hennes første Eurovision-minne går tilbake til 2014, og to år senere kjente hun en gnist av kjærlighet til konkurransen som fortsetter til i dag! Det han liker best med Eurovision Song Contest er mangfoldet, flerdimensjonaliteten og atmosfæren i et forent Europa.

Denne høst-vintersesongen vil bli preget av konserter av Eurovision-stjerner. I mange polske byer kan du se deltakere i Eurovision 2023 på scenen, samt representanter for tidligere utgaver av konkurransen. Noen av dem planlegger konsert i Polen, andre annonserer flere stopp som kan minne om en liten konsertturné gjennom landet vårt. Hvor og når vil fan-favorittartister opptre? Hvilke Eurovision-arrangementer er fortsatt tilgjengelige? Svarene finner du i guiden til konsertene til denne sesongens Eurovision-deltakere!

Voyager måtte avlyse sin Europaturné, inkludert Warszawa-konserten 🇦🇺

Først den triste nyheten. Voyager, som representerte Australia på Eurovision Song Contest i år, skulle etter planen spille på VooDoo Club i Warszawa 4. oktober. Dessverre, Live Nations planlagte konsert vil ikke finne sted. Det er rapportert at gruppens hovedvokalist Danny Estrin fikk en kreftdiagnose og krever umiddelbar behandling. Etter legenes anbefalinger setter Voyager Dannys helse først og setter turen på vent for å behandle sykdommen hans. Hele Europaturneen ble avlyst, som i tillegg til Polen også inkluderte Tyskland, Tsjekkia, Ungarn, Østerrike, Italia, Sveits, Frankrike, Belgia, Nederland og Storbritannia. Totalt skulle bandet besøke elleve land i løpet av en måned og spille opptil tjue konserter der. Ruten ble opprinnelig utsatt til oktober 2024, og medlemmene i Voyager-gruppen håper at de kan være tilbake på scenen så snart som mulig. Vi krysser fingrene for Danny og hans bedring!

Eurovision 2020 wannabe-deltakere på turné i Polen

Populært band Liten stor skulle representere Russland på Eurovision Song Contest 2020, men konkurransen ble avlyst. Det skal bemerkes at musikerne helt fra begynnelsen var resolutt mot invasjonen av Ukraina og aggressorens politikk, og det var derfor de måtte flykte fra landet. De har også en veltalende antikrigssang kalt «Generation Cancellation», som de ga ut i juni 2022. Mens Hennes Eurovision-musikkvideo «Uno» har samlet over 275 millioner visninger på YouTube, som definitivt er rekord for den offisielle Eurovision-kringkasteren. Sangen har vært med i kanalens mest spilte videoer i over tre år, selv om bandet ikke en gang deltok i Eurovision Song Contest! I mellomtiden Little Big skal spille opptil fem konserter i Polen i oktober. Gruppen vil opptre i begynnelsen På den 10. dagen i måneden i Mała Arena Gliwice. Deretter 11. oktober på B90 Club i Gdansk Og 12. oktober på B17 Club i Poznan. Etterpå, 24. oktober kan du se Little Big på A2 Concert Center i WroclawEN 26. oktober på Progresja i Warszawa. Arrangementene er organisert av Winiary Bookings. Det beste: det er fortsatt ledige billetter! Klikk på lenkene med datoene for å gå til siden hvor du kan kjøpe billett.

Plutselig lyser i Warszawa igjen 🇱🇻

Årets latviske representanter opptrådte under det første slike før-Eurovision-arrangement, det polske Eurovision Pre-Party, i april og så ut til å like det polske publikummet. Sudden Lights-bandet kommer tilbake til Warszawa 24. oktober! Denne gangen skal han spille sin egen konsert på Hydrozagadka-klubben. Alle fans av sangen «Aijā» og andre verk av Sudden Lights vil definitivt være glade for dette Det er fortsatt ledige billetter til arrangementet. Arrangør av konserten er Winiary Bookings.

Nok en bølge av konserter av det ukrainske bandet Go_A 🇺🇦

Hos den ukrainske gruppen Gå_A tok 5. plass på Eurovision Song Contest 2021 med sangen «Shum», hennes karriere i Europa har tatt av. Musikerne ble også kjent i Polen, hvor de spilte tre konserter kort tid etter konkurransen. De har opptrådt flere ganger på forskjellige arrangementer i landet vårt – sist for eksempel på festivalen «Cztery Strona Folku» i Żywiec, hvor de til og med vant publikumsprisen for sin Eurovision-sang fra 2021. I slutten av august opptrådte de på Warszawas slottsplass for å markere Ukrainas uavhengighetsdag. I november vender Go_A tilbake til sine egne konserter i Polen, organisert av FKP Scorpio. Bandet spiller på Stary Maneż i Gdansk 9. november, på Niebo Club i Warszawa 11. november og på Zaklęte Rewiry i Wroclaw 12. november. Hvis du vil høre Eurovision-hitene «Solovey» (2020) og «Shum» (2021) samt andre sanger av bandet live, har du fortsatt muligheten til å gjøre det Kjøp billetter da de fortsatt er tilgjengelige.

Vesna om høsten i Polen 🇨🇿

Vesna er en annen gruppe som besøkte landet vårt i april og fremførte Eurovision-låten «My Sister’s Crown» på den polske Eurovision-pre-festen. Hun nikket til og med til de polske fansen ved å synge et fragment av den polske folkesangen «Lipka». I mellomtiden inviterer han deg til sine neste forestillinger med en reklamevideo for «W Moje Ogródecku». Bandmedlemmene planlegger tre konserter i Polen til høsten – Dette blir første del av deres Europa-turné. De tsjekkiske representantene vil opptre på Eurovision Song Contest 2023 9. november på Kwadrat Club i Krakow, 10. november på Niebo Club i Warszawa Og 15. november på Tama Club i Poznan. Billetter kan fortsatt kjøpes, og konsertene er organisert av Winiary Bookings. Klikk på datoen for å kjøpe billett!

Konsertsuksesser fra Joker Out 🇸🇮

Slovensk band Joker ut dukket også opp på den aller første forfesten i Warszawa og annonserte fra scenen at han definitivt ville se de polske fansen igjen snart. Som lovet annonserte slovenerne det kort tid etter Eurovision Warszawa-konsert som… ble utsolgt umiddelbart. En annen dato måtte legges til, hvor billettene ble utsolgt like raskt. Joker Out skal spille på Progresja to dager på rad – 14. og 15. november. Men det er ikke alt! Konserten vil også finne sted på A2 Concert Centre i Wroclaw (19. november) og B17 Music Club i Poznań (20. november). Dette er de gode nyhetene for Joker Out-fans De siste billettene er fortsatt tilgjengelige for disse to byene og få muligheten til å høre Eurovision-låten «Carpe Diem» eller gruppens siste sang «Sunny Side of London» live. Arrangør av konsertene er Charm Music Poland.

Dobbeltvinner Loreen kommer til oss igjen 🇸🇪

Vinneren av Eurovision 2012 og 2023 dukket opp i Kielce i august og fremførte som kveldens stjerne «Tattoo» og «Euphoria» på «Hit of the Summer by Radio Zet and Polsat»-konkurransen som en del av «Magic End» «. of the Holidays» festival. Loreen kommer snart til Warszawa, hvor han skal holde sin egen konsert på Stodoła Club 16. november. Arrangementet er ansvaret til Live Nation, som uten tvil vil glede seg over interessen den har skapt. Billetter til den svenske Eurovision-legenden viste seg derfor å være ekstremt populære er allerede utsolgt… i forhåndsbestilling.

Entusiastiske Jacks og gå tilbake til de polske fansen 🇸🇲

Selv om laget Pikede knekt På Eurovision Song Contest 2023 tok han siste plass i semifinalen; konsertentusiasme hans kan være misunnelse av vinnerne av høyere plasseringer, fordi representantene for lille San Marino skal på en Europaturné. I april opptrådte musikerne under Polens Eurovision-pre-party, hvor de var blant de få som fremførte to låter – «Sunflower» og Eurovision-låten «Like An Animal» – og ble tatt godt imot av polske fans. Som du vet, en gruppe Piqued Jacks returnerer til Warszawa 6. desember. Konserten på Hydrozagadka Club arrangeres av Winiary Bookings, a. organisert Billetter er fortsatt tilgjengelig!

Den uforglemmelige Cornelia Jakobs 🇸🇪

Cornelia Jacobs – Vinneren av 4. plass i Eurovision 2022 for Sverige vil også holde konsert på Hydrozagadka i Warszawa. Artisten lar ikke fansen av konkurransen glemme, for i år dukket hun opp som gjest og spilte «I Turn To You» fra repertoaret til Melanie C. Nå som en del av pauseprogrammet i finalen i Liverpool Et av stoppene på deres Europa-turné blir Warszawa, som tolken av hiten «Hold Me Closer» besøker 23. januar 2024. Arrangementet er arrangert av Fource, a. organisert Billettsalget til konserten pågår fortsatt.

Queen of Kings Alessandra og konsertforstørrelse 🇳🇴

Årets representant fra Norge skal turnere i Europa Alessandra kunngjøres før Eurovision-finalen. Sangerinnen har allerede vært i Polen to ganger i år – hun fremførte hiten «Queen of Kings» som kveldens stjerne (akkurat som Loreen) under «Magic End of Holidays 2023»-festivalen og i september som en del av kampanjen med nye sanger Hun dukket opp på frokostkanalen Dzień Dobry TVN og andre polske medier. Alessandra kommer tilbake til landet vårt 1. februar 2024å gi sin egen konsert i Warszawa. Arrangementet, organisert av Live Nation, var opprinnelig planlagt å finne sted på Club Hydrozagadka, men på grunn av stor interesse ble det flyttet til den større Club Stodoła. Hvis du vil høre Alessandras Eurovision-hit og hennes siste singler «Pretty Devil» eller «Bad Bitch» live, må du skynde deg, for siste gjenværende billetter!

Høst, vinter… og hva så? 🇫🇮🇮🇹

Som du kan se er høst-vintersesongen i Polen full av arrangementer hvor du kan høre Eurovision-stjerner live. Alle konserter som skal finne sted høst og vinter er allerede bestemt. Men hva vil skje videre? For øyeblikket er dette kjent Blind Channel-teamet fra Finland 2021 kommer til Polen igjen og vil besøke tre polske byer (Wroclaw, Warszawa og Gdansk) i april 2024 – organisasjonen vil bli overtatt av Winiary Bookings. Han representerte Italia to ganger på Eurovision Song Contest (2019 og 2023). Mahmood holder sin konsert i Warszawa 22. april 2024. Det er selvsagt fortsatt ledige billetter til vårens arrangementer.

Kilde: Live Nation, Winiary Bookings, FKP Scorpio, Charm Music Poland, Fource, InstagramFoto: M. Błażewicz 2023

You may also like

Leave a Comment