Home » Eva Pinkelnig og Dawid Kubacki vant verdenscupkonkurransen søndag i Wisła – informasjonsportal Suski.dlawas.info

Eva Pinkelnig og Dawid Kubacki vant verdenscupkonkurransen søndag i Wisła – informasjonsportal Suski.dlawas.info

by Erlend Loe

Vi vil gjerne informere om at vi i forbindelse med ikrafttredelsen av personvernforordningen har utarbeidet en personvernpolicy i tråd med denne. Til tross for innføringen av GDPR-regelverket, er dataene dine like sikre som de var før 25. mai. I vårt tilfelle vil kun formelle ting endres, og hvis du ønsker å fortsette å bruke nettstedet som før, bør du godta vilkårene i vår personvernerklæring.

I et nøtteskall
Under besøk, takket være informasjonskapsler, foregår profilering, som lar oss sende deg det best utvalgte innholdet. Denne løsningen lar oss også vise annonser som passer best for dine preferanser, og det er langt færre av dem. Du foretrekker kanskje en portal uten annonser, men deres tilstedeværelse lar oss operere i mediebransjen og til gjengjeld mottar leserne våre den mest pålitelige og sanne informasjonen gratis, siden vårt redaksjonsteam er uavhengig og vårt oppdrag er å informere publikum og beskytte beboernes felles beste.

«Alltid ærlig, alltid uavhengig, alltid ved beboernes side»

Ved å samle inn statistiske data, som også er helt anonyme og vi ikke kan tilordne denne statistikken til spesifikke personer, er vi i stand til å trekke aggregerte konklusjoner om populariteten til artiklene våre. På denne måten analyserer og utvikler vi arbeidet vårt og leserne våre får mer og mer interessant innhold. Vennligst les personvernreglene på nettstedet vårt og godta vilkårene.

You may also like

Leave a Comment