Home » Evernex Polska: Sebastian Pawlak utnevnt til VP Sales NECE. Nytt hovedkontor. – IT og teknologier

Evernex Polska: Sebastian Pawlak utnevnt til VP Sales NECE. Nytt hovedkontor. – IT og teknologier

by Peter Østbye
  • Sebastian Pawlak, administrerende direktør i NCSE Evernex Polska, har blitt utnevnt til visepresident for salg i Sentral-, Øst- og Nord-Europa (VP Sales NECE).
  • Den polske avdelingen av Evernex har et nytt hovedkvarter og sysselsetter allerede over 30 personer der.

Evernex er en uavhengig tredjepartsleverandør av vedlikeholdstjenester (TPM) for IT og datasentre. Selskapet tilbyr løsninger som minimerer den negative effekten av IT på planeten vår og hjelper bedrifter med å nå sine bærekraftsmål samtidig som de sparer kostnader. Lederen for selskapets polske filial, Sebastian Pawlak, understreker at selskapet opererer i 3R-området – Repair, Reuse, Recycle.

Sebastian Pawlak er en erfaren salgssjef som spesialiserer seg på den nye teknologibransjen. Før Evernex jobbet han i de største internasjonale selskapene, inkludert: Hewlett Packard og Dell. I januar 2022 overtok han stillingen som administrerende direktør for NCSE- og Polen-regionene og fungerte sist også som Vice President for Sales i Sentral-, Øst- og Nord-Europa (VP Sales for DACH, CEE og Nordics). Ansvarlig for salgsresultater i Polen, Israel, Tsjekkia, Sverige, Hellas, Serbia, Bosnia-Hercegovina, Ungarn, Moldova, Makedonia, Litauen, Norge, Finland, Latvia, Kypros, Romania, Kosovo, Danmark, Slovenia, Albania, Slovakia, Estland, Bulgaria, Tyskland, Østerrike og Sveits.

– Løsningene vi foreslår er ikke bare en ansvarlig tilnærming til miljø og økologi, men også målbare økonomiske fordeler for selskapene som jobber med oss. Takket være TPM-tjenester minimerer vi karbonavtrykket vårt – forklarer Sebastian Pawlak – Jeg er glad for at jeg som salgssjef for NECE-regionen har muligheten til å spre denne tilnærmingen i vår del av verden og også direkte fra vårt nye, moderne hovedkvarter – designet i henhold til prinsippene for bærekraftig utvikling. la til.

Det 30 mannsterke teamet fra selskapets polske avdeling, som tidligere jobbet på to kontorer i Warszawa, har slått seg sammen under ett tak. Poleczki Park-komplekset ved 12 Osmańska Street i Warszawa ble valgt som det nye stedet. Stanislas Pilot, administrerende direktør i Evernex, deltok på den offisielle åpningen av det nye hovedkvarteret.

I våre aktiviteter konsentrerer vi oss om 3R-området – Reparasjon, Gjenbruk, Resirkulering. Derfor, når vi valgte et nytt kontor, i tillegg til så åpenbare aspekter som plassering, vedlikeholdskostnader og funksjonalitet, tok vi også hensyn til at designet er i tråd med verdiene til selskapet vårt og tar hensyn til prinsippene for bærekraftig utvikling – understreket Sebastian Pawlak.

De nyeste teknologiene brukes i bygningsplanlegging for å optimalisere energiforbruket. Den er utstyrt med smarte lys og persienner som tilpasser seg værforholdene ute, og tillater maksimal bruk av naturlig lys for å effektivt lyse opp kontorlokalene.

Avkjølt vann brukes i stedet for Freon for å kjøle ned kontoret, og vinddrevne vifter gir kjøling, noe som reduserer kontorets karbonavtrykk betydelig. Noen av veggene ble bygget med materialer fra riving av andre bygninger, noe som passer perfekt med en av Evernex sine «Rs» – resirkulering.

Anlegget har mer enn 500 m² med romslige kontorlokaler, et lager på 350 m² og ytterligere 150 m² fordelt på laboratoriet og utstillingsrommet med IT-utstyr. Komplekset har en perfekt beliggenhet – det er bare fem minutter fra Chopin lufthavn i Okęcie, hvorfra kontoret lett kan nås med skyttelbuss, og det er utmerkede hotell- og cateringfasiliteter i området.

– Kontoret er designet for å tilby de som jobber der et mest mulig vennlig og inspirerende miljø. Vi erkjenner at selskaper som investerer i bærekraftige arbeidsplasser har mange fordeler og større muligheter til å tiltrekke seg talenter og erfarne medarbeidere. Fasiliteter for våre forretningspartnere er også viktig. Halvt på spøk, halvt seriøst – jeg innrømmer ærlig at jeg er litt misunnelig på muligheten til å jobbe på et sted som dette” – oppsummerte Sebastian Pawlak, VP Sales hos NECE Evernex.

Evernex er en global IT-tjenesteleverandør som forlenger eiendelens levetid og tilbyr omfattende datasentervedlikehold på tvers av flere leverandører. Dette maksimerer enhetens ytelse og avkastning på investeringen. Selskapet er markedsleder innen eksterne tjenesteleverandører med en virkelig global rekkevidde. Selskapet opererer i over 165 land med 45 kontorer over hele verden og er uovertruffen når det gjelder bærekraft og lønnsomhet. Sender massevis av reservedeler hver dag rundt om i verden for å holde datasentre i gang på høyeste nivå.

www.evernex.com

LinkedIn

Newseria er ikke ansvarlig for innholdet og annet materiale som tilbys i «Pressekontoret» (f.eks. infografikk, bilder) hvis forfattere er registrerte brukere som PR-byråer, selskaper eller offentlige institusjoner.

You may also like

Leave a Comment