Home » Facebook Technology Guide – Bedriftsnyhetene krymper

Facebook Technology Guide – Bedriftsnyhetene krymper

by Thure Lindhardt

Mike Schroepfer, Facebooks teknologisjef. Foto av Mike Blake (Reuters / Scanpix)

Mike Schroepfer, Chief Technology Officer for det amerikanske sosiale nettverket Facebook, har kunngjort at han går av i løpet av det kommende året. I 2022. Vil bli erstattet av Andrew Bosworth, i dag leder for selskapets maskinvaredivisjon.

Facebooks teknologisjef annonserte onsdag at han gjerne vil jobbe deltid for selskapet etter at han sluttet. Mr. Schroepfer, som har vært på dette kontoret i 13 år, har uttalt at det vil være nok igjen til å sikre en jevn overlevering.

«Etter 13 år på FB (Facebook – VŽ), en gang i 2022.» Jeg har bestemt meg for å overlate stafettpinnen til A. Bosworth,» skrev Schoepfer på Twitter.

«Han (Schroepfer – VZ) har spilt en avgjørende rolle nesten overalt – fra teambygging og utvidelse til veiledning av våre andre ledere og utvikling av nye teknologier – virtuell eller utvidet virkelighet,» skrev Mark Zuckerberg på sin blogg Facebook og Führer.

CNBC skriver at beslutningen om å promotere Bosworth til teknologisjef fremhever den økende betydningen av utstyr i bedriftens strategi.

Tidligere i år introduserte Facebook det såkalte meta-universet – et rom i virtuell virkelighet hvor mennesker kan møtes – utviklingen av dette vil være en viktig del av Oculus sin strategi. Denne måneden introduserte Facebook nye smarttelefoner utviklet sammen med Ray-Ban og en ny generasjon portalvideoanropsenheter.

Zuckerberg skriver at Schroepfer etter sin oppsigelse vil støtte Facebook i å tiltrekke seg talenter og gi råd om investeringer i nye virtual reality-prosjekter.

VZ minner om at Wall Street Journal ga ut informasjon forrige uke som viser at Facebook har eksistert siden minst 2019. publiserte ikke sin egen forskning som viser at bruk av selskapets sosiale nettverk Instagram påvirket den mentale helsen til forbrukere, spesielt tenåringsjenter, negativt.

Velg selskapene og temaene som interesserer deg – vi vil informere deg med et personlig nyhetsbrev så snart de er omtalt i «Verslo žinios», «Sodra», registersenteret osv. kilder

Skriv en kommentar

You may also like

Leave a Comment