Home » Fantastisk sted Verdens Ende (verdens ende). Se bilder fra turen til Norge

Fantastisk sted Verdens Ende (verdens ende). Se bilder fra turen til Norge

by Thure Lindhardt

Verdens ende – er det sørligste utkikkspunktet i Tjøme, Norge. Her er det panoramautsikt over Skagerrak, hvor mange holmer stikker opp fra havet. Reisens magiske kraft. Drømmer du allerede om ferie? Gå til verdens ende, det er et fantastisk sted.

Vet du ikke hvor du skal dra på ferie? Gå til verdens ende, det er et flott sted

Det sørligste punktet i Tjøme kommune er utsiktspunktet «Verdens ende».
Navnet verdens ende kan være litt misvisende. For innbyggerne på Tjøme, sjømennene og hvalfangere, slutter ikke verden her, den begynner.

************************************************** * **
Szczecin. I to dager kunne innbyggere og turister være med på den skandinaviske pikniken. I tillegg til møte med vikinghistorien og hyggekulturen (det vil si den karakteristiske livsstilen), kunne besøkende prøve spesialitetene fra det skandinaviske kjøkkenet.

Robert Bochenko, en radiojournalist og matlagingentusiast som var til stede på pikniken, sa at polakker vet lite om skandinavisk mat. – Vi ønsker å vise at det skandinaviske kjøkken er veldig interessant. Det er ikke bare laks, men også gode desserter – sa Bochenko. Arrangementet ble organisert for å introdusere innbyggerne i Szczecin til kulturen i land som Sverige, Norge og Danmark. Arrangementet var en del av Scandinavian Days som ble feiret i Szczecin.

Video

You may also like

Leave a Comment