Home » FC «Hegelmann Lithuania» debuterte i eSportsverdenen – Respublika.lt

FC «Hegelmann Lithuania» debuterte i eSportsverdenen – Respublika.lt

by Thure Lindhardt
1 bilde

FC Hegelmann Litauen debuterte i e-sportens verden. Foto av forfatterne av artikkelen.

De litauiske lagene startet FIFAe Club Series 2022-konkurransen i forhåndsutvelgelsesfasen i Nord-Europa, der 128 lag med lavere rangeringer (eller nykommere), fordelt på to like divisjoner, konkurrerte sammen.

Klubblag med flere spillere konkurrerte mot motstandere fra England, Russland, Polen, Danmark, Sverige og Norge i en FIFA-fotballkamp.

Det beste laget var Kaunas-distriktet FC «Hegelmann Lithuania» idrettslag, representert av Giedrius «Senseless» Mičiulis og Raidas «Rleon13» Leonas.

I den første duellen tapte representantene for de blå og hvite mot laget til FC Diesel fra Russland, men brøt senere gjennom barrieren til Smith Brothers-laget og fortsatte kampene sine i tapergruppen.

I den tredje kvalifiseringskampen førte trolldommene til en konfrontasjon mellom lagene i to A-ligaklubber. FC «Hegelmann Litauen» møtte Gargždai FCs «Bangas». Etter en trekamp feiret Kaunas distriktslag seieren og gikk videre til der den polske klubben Bytomo «Polonia» ventet på dem.

«Jeg tapte kampen og var veldig opprørt fordi jeg ikke følte meg verre om kampen. Og seieren kan ha åpnet døren til neste konkurransedag. Jeg vet at vi må se etter noe positivt, så jeg sørget for at at laget fra FC Hegelmann Litauen har kommet lengst av alle A-ligaklubber – Mičiulis etter siste kamp.

«Vi er glade for å ha kommet inn i historien til litauisk e-sport og å ha deltatt i et godt organisert arrangement. Jeg vil gratulere min kollega med den flotte prestasjonen, laget har reist lengst av alle A-League-klubber og var kun ett skritt unna den andre dagen av kampen. Vi vil ikke gi opp, vi har sett manglene våre, som vi vil prøve å rette opp i fremtidige kamper, «sa Raidon og delte funnene sine på debuten» Rleon13 «.

Det er interessant at en historisk begivenhet fant sted i går da to litauiske fotballklubber – FC «Hegelmann Lithuania» og Gargždai «Banga» kolliderte i en internasjonal FIFA-konkurranse. Dette vil inngå i landets fotballårbøker og arkiv. Etter nyttår venter det litauiske esports-mesterskapet i fotball, hvor beste navn og inntreden på landslaget spilles.

You may also like

Leave a Comment