Home » Februar 2022 i Gostynin: De viktigste hendelsene i januar 2022 på et øyeblikk

Februar 2022 i Gostynin: De viktigste hendelsene i januar 2022 på et øyeblikk

by Gunnar Garfors

Vi har utarbeidet en oppsummering av den siste måneden for deg. Sjekk ut artiklene vi leste mest i januar. Hvilken informasjon vakte størst oppmerksomhet fra innbyggerne i Gostynin? Har du lest artikkelen: «Fra mars overfører ZUS slike beløp til seniorer. Beregninger etter indeksregulering og avgiftsendringer?

Januar 2022 anmeldelse i Gostynin: månedens 3 beste artikler

Her er en liste over de mest populære nyhetene for januar 2022. Hadde du mulighet til å lese alle?

📢 Fra mars overfører ZUS slike beløp til seniorer. Beregninger etter indeksregulering og avgiftsendringer

I 2022 økes pensjonsytelsen to ganger. Tradisjonelt vil det i mars være indeksregulering, og allerede i januar, på grunn av skattereformen av det polske systemet, skal det ikke trekkes inntektsskatt fra pensjonene, kun helseforsikringsavgiften. Dette øker nettobeløpene til løpende pensjoner. De nøyaktige beregningene er presentert i den følgende artikkelen.

📢 Dekktilsetning. Hvis du røyker i en ovn, får du mer. Hvor sendes søknaden? Hva er tilskuddsgrensene og satsene?

I Lovtidende av 3. januar 2022 ble lov om utfylling av skilt publisert. Hvem er kvalifisert? Hvor mye underholdsbidrag kan du få og til slutt – hvor søker du om dekningsstipendet? Vi svarer på alle disse spørsmålene i henhold til lovens bestemmelser. Grunnlaget er grensen for gjennomsnittlig månedlig husholdningsinntekt per innbygger.

You may also like

Leave a Comment