Home » FIFA 22: 7 FUT 22-spillere under 20 000 mynter for å styrke starttroppen din

FIFA 22: 7 FUT 22-spillere under 20 000 mynter for å styrke starttroppen din

by Thure Lindhardt

Nyhetstips FIFA 22: 7 FUT 22-spillere under 20 000 mynter for å styrke starttroppen din

FUT er flaggskipet for flerspillerspill under FIFA-lisensen. Hvert år endrer modifikasjonene gjort av EA Sports måten spillet spilles på i fotballsimulering. I dag gir vi deg de beste FUT-spillerne under 20 000 studiepoeng.

Å oppnå den ideelle lagoppstillingen i FIFA 22 FUT er et must hvis du vil gå så langt du kan. Å kjøpe pakker, selge dem videre, mestre utfordringer, alle midler er gode for å tiltrekke seg de beste spillerne så lenge som mulig.

Med dette i tankene så vi på FUT 22-overføringsmarkedet. Det dukker imidlertid opp mange gode tilbud hvert år i år er spillerprisene uvanlig lave sammenlignet med tidligere utgaver. I de følgende linjene, Finn våre topp 7 beste spillere under 20 000 studiepoeng i FUT 22 :

Hvem er de beste FUT 22-spillerne under 20 000 studiepoeng?

Herling Haaland

Tilgjengelig for ca 20 000 studiepoeng, få stjernen fra Borussia Dortmund til en så latterlig pris er et mirakel. Stor, rask og med utmerkede skuddverdier er den norske spissen en av de beste i sin posisjon. Hvis du spiller for et Bundesliga-lag, bør du seriøst vurdere å bruke tjenestene deres. Herling Haaland Har også mer enn grei driblingsstatistikk, men unngå å bruke høyrefoten til å skyte.

Timo Werner

FIFA 22: 7 FUT 22-spillere under 20 000 mynter for å styrke starttroppen din

Rundt 19.000 stykker, Timo Werner har alltid vært en sterk spiss i de siste FIFA-kampene, og det ser ikke ut til å endre seg i år. Til tross for en liten nedgradering fra 85 til 84 etter å ha brukt sin første berg-og-dal-banesesong Chelsea, Werner holder seg rask med utmerkede skudd- og driblingverdier. Det eneste svake punktet til den tyske spissen er pasningsspillet hans, som må utlignes i laget ditt.

Sergio Ramos

FIFA 22: 7 FUT 22-spillere under 20 000 mynter for å styrke starttroppen din

Selv om han ikke har vært med Paris St. Germain denne sesongen, Sergio Ramos forblir en verdifull spiller på laget ditt. TIL 15.000 stykker, den legendariske spanske forsvarsspilleren er fortsatt et røverkjøp. Til tross for relativt lave rytmer og skudd, tar Ramos opp for disse tapene med utmerket fysisk og defensiv statistikk som er avgjørende i det sentrale hengslet.

Phil Foden

FIFA 22: 7 FUT 22-spillere under 20 000 mynter for å styrke starttroppen din

Bare 17.000 stykker for et håp om nivået på Phil Foden virker veldig lite. midtbanespiller Manchester by har utmerket pasningsstatistikk, tempo og driblevelt. Profilen hans gjør ham til den ideelle spilleren for å bli plassert i hjertet av spillet for å bringe motstanderforsvaret i fengsel og distribuere de siste dyrebare pasningene. Med ganske respektabel skuddstatistikk klarer han også å avslutte en aksjon selv om nødvendig.

Eder Militao

FIFA 22: 7 FUT 22-spillere under 20 000 mynter for å styrke starttroppen din

Rundt 20.000 stykker, Eder Militao er en av de beste midtstopperne for et lag som består av La Liga-spillere. Brasilianeren kan gjøre en god jobb med å beskytte burene dine med god defensiv og fysisk statistikk. Så er det hastigheten til spilleren ekte Madrid gjør ham til den perfekte forsvarer hvis spillestilen din er basert på forventning og korte, rene ballutganger.

Pierre-Emerick Aubameyang

FIFA 22: 7 FUT 22-spillere under 20 000 mynter for å styrke starttroppen din

Vi presenterer ikke lenger Pierre-Emerick Aubameyang. Benin-spissen tjener formuen på«Arsenal til tross for de skuffende resultatene til London-laget i flere år. Ultrarask og utmerket finisher, Aubameyang er i FUT 22 kl. mer enn rimelig 19.000 stykker. Gunners-spilleren har også utmerket pasnings- og driblingstatistikk som gjør ham til en effektiv, men også allsidig spiss på angrepsfronten.

Sandro Tonali

FIFA 22: 7 FUT 22-spillere under 20 000 mynter for å styrke starttroppen din

TIL 14.000 stykker, Sandro Tonali er den billigste spilleren på denne listen. I denne TOTW-versjonen (Ukens lag) av Milan AC, får du en god defensiv midtbanespiller for Serie A-lagene. Han er rask, passer veldig bra og er en god dribler med mer enn interessant fysisk statistikk. Rossonneri er den mest allsidige spilleren på denne listen, men unngå å skyte ham på mål da skytingen er hans viktigste svake punkt her.

FIFA 22: alle våre guider og tips

Sammendrag av FIFA 22-gjennomgangen

Profilen til daniwood, Jeuxvideo.com

Av daniwood, Skriv til jeuxvideo.com

MPTwitter

You may also like

Leave a Comment