Home » Filmen har premiere på forsommeren 2022

Filmen har premiere på forsommeren 2022

by Peter Østbye

Kinonytt juli 2022

Kinopremiere i 2022 vil skjemme bort filmelskere. I sommerferien kan vi regne med vellykkede premierer for voksne, samt kinonytt for barn. Vi sjekker hva som er verdt å gå på kino i ferien.

Dakota Johnsons bedårende, men Netflix Persuasion knuser Jane Austen

Yang

Jake prøver å bringe datterens elskede følgesvenn tilbake til livet og oppdager at androiden Yang selv har en hemmelig minnedisk. Polsk kinopremiere – 1. juli 2022.

Retning: cogonade

Arter: Drama / Science Fiction

Produksjon: Amerikas forente stater

Ennio

Dokumentar om den legendariske komponisten Ennio Morricone. Polsk kinopremiere – 6. juli 2022.

Retning: Giuseppe Tornatore

Arter: dokumentar

Produksjon: Italia / Belgia / Nederland / Japan

Thor: Kjærlighet og torden

Marvel’s Thor: Love and Thunder ser tordenguden møte en utfordring han aldri har møtt før – behovet for å finne indre fred. Thor må imidlertid ikke trekke seg tilbake fra den galaktiske leiemorderen Gorr, gudenes draper, som er opptatt av å drepe alle gudene. For å motarbeide ham, tilkaller Thor kongens valkyrie, Korg, og eksen hans, Jane Foster, som – til sin overraskelse – bruker sin magiske hammer Mjolnir ikke verre enn han gjør. Sammen legger de ut på en farlig reise gjennom verdensrommet for å løse hevnen til gudeslakteren og stoppe ham før det er for sent. Polsk kinopremiere – 8. juli 2022. Disney +

Arter: fantasi / eventyr

Produksjon: Amerikas forente stater

Lykke til Leo Grande

Etter at hennes prutte ektemann døde, bestemmer Nancy seg for å finne ut hva hun har mistet i løpet av ekteskapet. Polsk kinopremiere – 15. juli 2022.

Retning: Sophia Hyde

Arter: komedie / drama

Produksjon: Storbritannia

dom

For åtte år siden ble Anne Elliot overtalt til ikke å gifte seg med en kjekk mann fra en fattig familie. Vil han gi opp sjansen til kjærlighet igjen når de møtes igjen? Polsk kinopremiere – 15. juli 2022.

Retning: Carrie Crackell

Arter: Kostyme / Melodrama

Produksjon: Amerikas forente stater

For en stund, for alltid

Pola (Martyna Byczkowska) er på toppen av sin popularitet – med bare 22 år fyller hun saler på konsertene sine og har stor suksess i musikkbransjen. En dag, etter en av hennes forestillinger, forårsaker jenta en bilulykke under påvirkning av alkohol. For å tie saken tar stjernens far (Ireneusz Czop) og manager henne til et behandlings- og behandlingssenter for avhengighet, hvor sangeren blir tvunget inn i sosialt arbeid. Der møter han snart Borys (Paweł Domagała) – en karismatisk instruktør kjent for sine ukonvensjonelle måter å jobbe på. Også han var en gang en populær musiker, men falt i fellene av sin tidlige berømmelse. Til tross for innledende mistillit, blir paret nærmere takket være en delt musikalsk lidenskap. Dessverre står mysteriene rundt Boris» fortid og Polas karriere i veien for denne spirende følelsen. Er det en sjanse for lykke og ekte kjærlighet for to mennesker som deler så mye? Teaterpremiere – 15. juli 2022.

Retning: Piotr Trzaskalski

Arter: romanse

Produksjon: Polen

Og de fortsetter å synde, gode Gud!

40 år har gått som en…synd? Familien Verneuil har noe å feire – en slik ekteskapspraksis er ingen spøk, og ifølge døtrene deres en flott mulighet til å arrangere en stor overraskelsesfest. For å gjøre det enda morsommere kommer Rachids foreldre, David, Chao og Charles, på fester fra hele verden. Hvis familien Verneuil syntes fire ekstraordinære svigersønner var for mange, vil de bare bli overrasket. Polsk kinopremiere – 22. juli 2022.

Retning: Philippe de Chauveron

Arter: komedie

Produksjon: Frankrike

fremtidens forbrytelser

I nær fremtid vil folk oppleve akselerert evolusjonssyndrom. For å finne seg selv i en ny, teknologidominert virkelighet, må de ikke bare endre tankegangen sin, men også tenkningen. kroppå holde tritt med tidens krav. Hundret etter nye, sterkere stimuli, eksperimenterer de stadig mer dristig med kroppslighet og går til de biologiske grensene for deres motstandskraft. Sjokkerende kirurgisk praksis som involverer implantasjon av nye organer blir stadig mer populært.

Polsk kinopremiere – 22. juli 2022.

Retning: David Kronenberg

Arter: Skrekk / Science Fiction

Produksjon: Canada / Hellas / Frankrike / Storbritannia

Netflix - illustrerende bildeNetflix. Hva du skal se i juli In the News inkl. «Stranger Things»

Den uskyldige

Lille Ida flytter til en ny by med sin mor og søster, hvor hun møter jevnaldrende i nabolaget og over tid oppdager at hun deler et unikt og farlig bånd med sine nye venner. Polsk kinopremiere – 29. juli 2022.

Retning: Eskil Vogt

Arter: Skrekk / Thriller

Produksjon: Norge/Finland/Danmark/Sverige/Frankrike/Storbritannia

Dårlig menneske

Den uoppfylte skuespilleren får rollen som Badmans superhelt. Han lider av hukommelsestap som følge av ulykken, og han tror oppriktig at han har hukommelsestap fordi han mener han har et viktig oppdrag å utføre. Polsk kinopremiere – 29. juli 2022.

Retning: Philip Lacheau

Arter: Komedie / action

Produksjon: Frankrike

se videoen
Finne ut mer:

Kinonyheter for barn

Minions: Gå inn i desember.

Minions: Kevin, Stuart, Bob og Otto må redde unge Gru som har havnet i trøbbel med en gruppe superskurker kalt The Vicious 6. Polsk kinopremiere – 1. juli 2022.

Retning: Kyle Balda

Arter: Animasjon / komedie / eventyr

Produksjon: Amerikas forente stater

Pappa Mummidagbøker

Full av varm, ærlig familieanimasjon med en fantastisk historie satt i Mummidalen. Mummifaren forteller fargerike historier om barndommen. Han gjenopplever de mest fantastiske eventyrene. Og alt dette er innhyllet i en viss lengsel (som til slutt påvirker oss alle) etter det som er borte for alltid. Dette er en historie om pappa Mummi sin barndom og ungdom og hvordan han møtte Mummi-mamma. Polsk kinopremiere – 22. juli 2022.

Retning: Ira Carpelan / Jakub Vronsky

Arter: Animasjon / Familie / Przygodowy

Produksjon: Finland / Polen

DC Super Pets League

Superpies Krypto og Superman er uatskillelige venner med de samme superkreftene. Hånd i hånd bekjemper de kriminalitet i Metropolis. Imidlertid blir Superman kidnappet sammen med resten av Justice League. Krypto må overbevise en raskt samlet gruppe husdyr – Ace Bat hunden, PB den slurvete grisen, Merton skilpadden og Chip ekornet – om å kontrollere sine egne nyfunne krefter og hjelpe til med å redde superheltene. Polsk kinopremiere – 29. juli 2022.

Retning: Jared Stern

Arter: Animasjon / Familie / Action / Sci-Fi /

Produksjon: Amerikas forente stater

Jodie FosterHBO bekrefter at det vil komme en annen «detektiv». Kali Reis og Jodie Foster

Se også: «Orzeł. The Last Patrol» – trailer for en ny polsk krigsfilm [PREMIERA, OBSADA]

You may also like

Leave a Comment