Home » Finalen i ATP-finaleturneringen blir annerledes: N. Dzokovic ble erstattet av A. Zverev. uventet kastet i bakken

by Thure Lindhardt

Begge semifinalene ble spilt på lørdag, med en overraskelse registrert.

Den første raketten i verden, Novak Djokovic, måtte anerkjenne ledelsen til Alexander Zverev (ATP-3) på 6:7 (4), 6:4, 3:6 og kaste den unge tyskeren inn i den store finalen.

Tyskeren, som brøt Nolles åtte seire på rad, har suspendert motstanderen fra en ny opptreden – den serbiske tennisspilleren har allerede vunnet det sjette trofeet i ATP-finaleturneringen, og ifølge denne indikatoren ville han vært lik rekordholderen Roger Federer.

Det er verdt å huske at om sommeren i Tokyo i semifinalen brøt Sasha Zverev N. Dzhokovichs gyldne håp, og til slutt forble serberen uten medalje.

Det er sant at den serbiske tennistitanen beseiret tyskeren begge ganger i år i «Big Cross»-turneringene i USA og Australia.

«Jeg har ikke brukt så mange timer på kortet med noen i år som jeg gjorde med Novak. Det krever imponerende fysisk utholdenhet for å overvinne det.» Jeg er glad jeg kom til finalen og ga meg selv sjansen til å vinne Fight tittel, sa Zverev.

Den serbisk-tyske thrilleren ble fulgt sent på lørdag kveld av Daniil Medvedev (ATP-2), som hadde vunnet billetten til finalen noen timer tidligere.

Russerne i den første semifinalen 6:4, 6:2 ga ikke noe håp for Casper Ruud (ATP-8) fra Norge.

Medvedev vant Nitto ATP Finals-turneringen i fjor og Zverev ble mester i 2018. Kampen mellom kjeltringene i den andre og tredje verden begynner klokken 18.00. Litauisk tid.