Home » Finalen i master- og bacheloroppgavekonkurransene. Vi møtte vinnerne av 2022/2023-utgaven

Finalen i master- og bacheloroppgavekonkurransene. Vi møtte vinnerne av 2022/2023-utgaven

by Gunnar Garfors

Bildet viser forfatterne og sponsorene til de prisvinnende oppgavene og en representant for sponsoren. Fra venstre: dr Magdalena Markiewicz – Universitetet i Gdańsk, dr hab. Tett. Krzysztof Zięba – Gdańsk University of Technology, Kacper Kowalski (forfatter av det tildelte verket), Jagoda Goll (forfatter, vinner av konkurransen), Beata Brzezicka-Gryboś – representant for sponsoren PKS Gdańsk – Oliwa SA, Kinga Sildatka (forfatter av tildelt arbeid), dr. Joanna Miklińska – Maritime University i Gdynia, Bożena Żuławska (forfatter, vinner av konkurransen), dr. Michał Tuszyński – Universitetet for økonomi og ledelse i Gdynia, dr hab. Beata Machecka – Universitetet i Gdańsk, Natalia Strzyżewska (forfatter av det prisvinnende verket), dr. Krzysztof Kowalke – Universitetet i Gdańsk

Foto: Magdalena Maniak / PTE o. Gdansk

formålet med konkurransene

Formålet med masteroppgavekonkurransen Prof. Lucjan Hofman og konkurransen til bacheloroppgavene. Prof. Witold Andruszkiewicz har som mål å fremme talentfulle kandidater fra Pommern, offentlige og private universiteter, inkludert formidling av deres prestasjoner, interesser, med tanke på fremtidige profesjonelle karrierer og samarbeid med gründere fra Pommern-regionen.

27 avhandlinger ble levert

Master-, bachelor- og ingeniøroppgaver, skrevet på polsk eller engelsk, som omhandler økonomiske spørsmål og innovasjoner i økonomien, og som var gjenstand for diplomeksamener ved offentlige og private universiteter i Pommerns voivodskap, kan sendes inn til konkurransene.

I den nåværende 2022/2023-utgaven ble det levert totalt 27 avhandlinger til konkurransene:

  • 14 masteroppgaver (2 av dem på engelsk)
  • 13 BA-oppgaver

Forfatterne av de innsendte arbeidene var studenter fra fem Tri-City-universiteter: Universitetet i Gdańsk (fakultet for økonomi og fakultet for ledelse), Tekniske universitetet i Gdańsk (fakultet for ledelse og økonomi), Maritimt universitet i Gdynia, Universitetet for administrasjon og næringsliv i Gdynia).

Kapittelvalg og prisutdeling

Konkurransebidragene vil bli evaluert av konkurransejuryen og kvalifisert for priser og utmerkelser, sammensatt av medlemmer av Polish Economic Society, filial i Gdańsk – professorer ved Tri-City Universities (University of Gdańsk, Technical University of Gdańsk, Maritime University, University of Banking, College of Administration and Economics). Kapittelets behandling og kunngjøringen av konkurranseresultatene fant sted 15. februar 2023.

Den 22. mars, i hovedkvarteret til det polske økonomiske samfunnet i Sopot, fant en seremoniell utdeling av priser og utmerkelser sted.

Vinnerne av konkurransene og tilhengerne av de utmerkede avhandlingene mottok gratulasjonsbevis og premier sponset av konkurransepartneren PKS Gdańsk – Oliwa SA og æresutøvere.

konkurranseresultater

masteroppgavekonkurranse

hovedpremien i den 26. utgaven av masteroppgavekonkurransen gollberry for arbeidet «The role of Emerging Strategies in the Survival of Restaurants in Poland / Emergent Strategies in Survival of Restaurants – Evidence from Poland». Diplomoppgave under veiledning av Dr. ha. Tett. Krzysztof Zięba, prof. PG; Det tekniske universitetet i Gdańsk, Fakultet for ledelse og økonomi, Institutt for entreprenørskap.

Juryen delte også ut flere priser:

  • Natalia Strzyzewska, verket «Psykologiske determinanter for investeringsbeslutninger under finanskrisens forhold». Diplomoppgave under veiledning av Dr. ha. Anna Wojewnik-Filipkowska, prof. UG; Universitetet i Gdańsk, Fakultet for ledelse, Institutt for investeringer og eiendom
  • Natalia Pokrzywiec, artikler om «Miljøbevissthet og dens innvirkning på bedriftens atferd». Diplomoppgave under veiledning av Dr. ha. Beata Majecka, prof. UG; Universitetet i Gdańsk, Fakultet for økonomi, Institutt for økonomi og transportselskapers funksjon

Bacheloroppgavekonkurranse

hovedpremien i den 19. utgaven av bacheloroppgavekonkurransen Bozena Zulawska for arbeidet «Fergepassasjertransport i sammenheng med funksjonaliteten til den nye offentlige fergeterminalen i Gdynia». Avhandling under ledelse av Dr. Michał Tuszyński, Universitetet for økonomi og administrasjon i Gdynia, Institutt for logistikk

Priser ble gitt til:

Kinga Sildatek, arbeidet «Utvikling av integrasjonsnoder for å balansere urban mobilitet i Polen». Avhandling under ledelse av Dr. Joanna Miklińska; Gdynia Maritime University, Fakultet for ledelse og kvalitetsvitenskap, Institutt for logistikk og transportsystemer

Kaper Kowalski, verket «Mobilbank med tanke på funksjonen til et kontantløst samfunn ved å bruke eksemplet fra Norge og Polen». Avhandling skrevet under veiledning av Dr. Magdalena Markiewicz, Universitetet i Gdańsk, Det økonomiske fakultet, Institutt for internasjonal virksomhet.

Siden 2016 har de eneste partnerne i konkurransene vært PKS Gdańsk-Oliwa SA, president i Gdańsk Aleksandra Dulkiewicz, president i Sopot Jacek Karnowski og marskalk i Pommern-voivodskapet Mieczysław Struk.

You may also like

Leave a Comment